Prijavite se na četvrti DUMP Internship

Splitska DUMP Udruga mladih programera organizira četvrti u nizu DUMP Internship, besplatan program kojim članovi uče i osposobljavaju mlade za rad u jednima od najtraženijih područja današnjice. Službeni početak programa je 24. studenoga, a održavat će se na Fakultetu elektrotehnike, strojarstva i brodogradnje.

Ako vas zanima IT i spremni ste učiti, onda ste na pravom mjestu. DUMP Internship je besplatan program kojim ćete steći pregršt znanja i praktičnog iskustva koje će vam biti dragocjeno prilikom budućeg zapošljavanja. Program će trajati nekoliko mjeseci, a tokom njih će vam dumpovci prenijeti svoja znanja i vještine s ciljem da im se i vi jednog dana pridružite u Udruzi. Namijenjen je svim mladima između 16 i 24 godine koji se žele baviti jednima od najtraženijih zanimanja današnjice, a službeni početak je 24. studenoga.

Program je podijeljen na predavanja i radionice kako bi polaznici osim teorijskog stekli i praktično znanje. Pripravnici mogu sudjelovati na jednom ili više od sedam područja, ovisno što ih zanima. Kako danas svijet IT-ja obuhvaća puno više nego prije dvadesetak godina, tako su osim programiranja i UI developmenta svoje mjesto u Internshipu pronašli i dizajn, marketing, multimedija, prezentacijske vještine i project management.

Na predavanjima i radionicama rame uz rame s dumpovcima možete očekivati predstavnike jednih od najutjecajnijih IT firmi u Splitu kao što su: ExtensionEngine, HR Cloud, Netmedia, Profico, SeekandHit i Slicejack, koji će vam približiti IT svijet na temelju vlastitih iskustava.

Oni pripravnici koji se pokažu predani, odgovorni i voljni dalje se razvijati i usavršavati svoje vještine, nakon uspješno odrađenog Internshipa postaju članovi Udruge. Biti dumpovac donosi puno lijepih iskustava i prilika, od stjecanja prijatelja koji dijele istu strast do upoznavanja brojnih firmi iz svijeta IT-ja koje mogu biti i vaše buduće mjesto zaposlenja.

Prijave za DUMP Internship su u tijeku i bit će otvorene do 8. studenoga. Cijeli će se program odvijati na FESB-u, a više informacija možete saznati na internship.dump.hr.