Privremena regulacija prometa zbog 17.Splitskog polumaratona

U nedjelju, 26.02.2017. u Splitu, u organizaciji Maraton kluba Marjan, održat će se 17. Splitski polumaraton, u vremenu od 09.00-12.00 sati. Od 2015. godine polumaraton je izašao iz svojih okvira, te se po prvi put predstavio Svijetu preko cijelog Grada. Uz snažnu potporu Grada Splita i Županije Splitsko Dalmatinske. Broj sudionika je ove godine narastao na impozantnih 2.000, što u odnosu na 2014. godinu predstavlja ogroman porast, s brojnim zvučnim imenima iz Svijeta (polu)maratona koji se mogu pohvaliti nastupima na Olimpijskim igrama, a i veliki broj naših sugrađana također se odlučio ponovo suprostaviti izazovu i pridružiti se predstavnicima 40ak zemalja sa svih kontinenta.

Sve ulice kojima prolazi trasa polumaratona zatvaraju se u 8.30 sati, a regulacija prometa će se mijenjati (ulice će se puštati u promet) nakon prolaza posljednjeg vozila u pratnji uz regulaciju prometne policije.

TRASA:

Sljedeće ulice se nalaze na trasi natjecanja (redosljedom utrke): Marmontova, Kralja Tomislava, Zagrebačka, Livanjska, Domovinskog rata, Zagorski put, Sarajevska, Domovinskog rata, Put Stinica, Put Supavla, vojarna „Lora“, Z. Frankopanska, Stadion Poljud, Poljudsko šetalište, Z. Frankopanska, Sedam Kaštela, Matoševa, Tartaglijina, Meštrovićevo šet., Branimirova obala, Trumbićeva obala, Obala HNP (cilj).