Studentski Poduzetnički Inkubator u Splitu organizira međunarodno sveučilišno natjecanje za startupe - STup!

Studentski Poduzetnički Inkubator u Splitu, organizira međunarodno sveučilišno natjecanje za startupe - STup! 2019, koje će se održati 20. i 21. svibnja. Tijekom dvodnevnog natjecanja, Split će postati europski centar inovacija, gdje će izabrani startupi predstaviti svoje projekte u svečanom amfiteatru Ekonomskog fakulteta Sveučilišta u Splitu te se natjecati za nagradu „Najbolji sveučilišni startup 2019.“ i put u Istanbul na World Business Angels Investment Forum 2020.

STup! se organizira u suradnji s Middlesex University London (UK) i Universidad de Malaga (ŠPA), a uz potporu već spomenutog WBAF.

Riječ je o međunarodnom natjecanju koje će na jednom mjestu okupiti mlade ljude, studente, poduzetnike i stručnjake s ciljem promoviranja startup scene i poduzetništva, a samim tim olakšati im da svojom inovacijom osiguraju pažnju investitora i poslovnog svijeta. Program je koncipiran na način da startupi predstavljaju svoje projekte u 5-minutnom pitchu i samim tim se bore za prolazak u finale i osvajanje glavne nagrade. Važno je istaknuti da će svi prisutni imati priliku poslušati iznimna predavanja domaćih i međunarodnih stručnjaka u području tehnologije, globalnog startup sustava i investicija. Također će se okupiti lokalni i internacionalni startupovi, poduzetnici, tvrtke, predstavnici akceleratora i inkubatora te investitori iz regije i šire. Na taj način će svi prisutni imati priliku za networking, razmjenu ideja i mišljenja te povezivanje s potencijalnim investitorima.

STup! će povezati lokalne i internacionalne startupe, poduzetnike, tvrtke, predstavnike akceleratora i inkubatora te investitore iz regije i šire. 

Za više informacija posjetite www.stup.efst.hr .