Sučeljavanje kandidata za gradonačelnika "A za mlade, Grade?"

Klub mladih Split organizira sučeljavanje kandidatkinja i kandidata za splitskog gradonačelnika/cu, koje će se održati 21.3. (utorak) s početkom u 19 h u Klubu mladih (Ruđera Boškovića 20/II).

Kampanja za splitskog gradonačelnika/cu se zahuktava; predstavljaju se programi, daju se intervjui, sudjeluje se na različitim događanjima...

Spominje li itko od njih mlade? Razmišlja li se uopće o srednjoškolcima, studentima, mladim obiteljima? Smatra li itko važnim kulturni i zabavni sadržaj za mlade? Namjerava li se potaknuti (samo)zapošljavanje (visokoobrazovanih) mladih osoba? Podržavaju li se projekti koje mladi osmišljavaju i nastoje provesti?

O ovim i sličnim pitanjima razgovarat ćemo na sučeljavanju kandidatkinja i kandidata za splitskog gradonačelnika/cu "A za mlade, Grade?", koje će se održati 21.3. (utorak) s početkom u 19 h u Klubu mladih Split.

Broj sudionica/ka u publici je ograničen, a prijave su obvezne i primaju se na https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSenA2eT-KrY7TklCAOp3fEUxhqrtu05S1jtq1cOijEqCza2og/viewform.

S obzirom na to da želimo da se vaš glas čuje i da dobijete priliku pitati kandidate ono što vas zanima, prilikom prijave možete nam poslati svoja pitanja - nastojat ćemo ih što više uvrstiti u program.