Tri besplatne startup radionice u Splitu

Founder Institute iz Silicijske doline, SAD, je trening program za startup poduzetnike i globalna poduzetnička mreža koja pomaže poduzetnicima stvoriti smislene i trajne tehnološke tvrtke širom svijeta. Nakon uspješno održanih radionica u Zagrebu i Rijeci, sljedeći na redu je Split i tu nas ovaj mjesec očekuju tri besplatne radionice.

Prva radionica će se održati 7. veljače (petak) pod nazivom ‘Startup Ideation Bootcamp’ s ciljem kreiranja novih i poboljšanja postojećih startup ideja. Druga radionica će se održati 13. veljače (četvrtak) pod nazivom ‘Startup Founder 101’ gdje će pojedinci moći usvojiti osnove pokretanja startupa. Treća radionica će se održati 28. veljače (petak) pod nazivom ‘Founder Institute Information Session’ i tu će se izlagati osnovne informacije o Founder Institute-u.
 
Navedene radionice će voditi četiri mentora: Nikša Tomulić, Vladimir De Franceschi, Ivan Burazin i Dražen Nikolić. Nikša Tomulić je direktor i osnivač neovisnog portala za usporedbu usluga - kompare.hr. Član je CRANE-a, hrvatske mreže poslovnih anđela. Posljednjih petnaestak godina je stjecao međunarodno radno iskustvo radeći u high-tech i telekomunikacijskome sektoru. Vladimir De Franceschi je osnivač odvjetničkog ureda “De Franceschi & Boray” koji je specijaliziran za rad sa startupima. Ivan Burazin je organizator Shift Split konferencije, suosnivač CodeAnywhere-a te vlasnik IT konzultantske tvrtke Procedo. Dražen Nikolić je trenutno CEO u kompaniji “Adrenalin Think Thank” te je tijekom svoje karijere osvojio preko 40 nagrada i priznanja.

Za vrijeme radionica imati ćete priliku prezentirati svoju ideju navedenim mentorima i  proširiti svoju mrežu poznanstava. Sve radionice započinju u 18:30 sati s navedenim datumima.
 
Ukoliko se želite prijaviti u edukacijski program Founder Institute-a, posjetite http://fi.co/apply/split.