6. Toochepin Festival održat će se 20. i 21. kolovoza

Šesto izdanje 'Toochepin'' festivala  koji se  kao i do sad održava na istom mjestu, u tučepskoj Lučici održat će se  20. i 21. kolovoza 2017.

Ovogodišnji Line Up sastavljen je od, više nego, 6 respektabilnih domaćih i regionalnih imena. Šest, dovoljno jakih, razloga za doći, vidjeti i zajedno s bandovima, izgraditi pozitivnu i vruću atmosferu.

Nedjelja, 20. 08.
REPETITOR (Beograd) - alter, garage i noise rock
ZOSTER (Mostar) - indie rock, reggae
SLOW MOTION SUICIDE (Zagreb) - alter rock, post grunge

Ponedjeljak, 21. 08.
JURA STUBLIĆ & FILM (Zagreb) - novi val 80-ih
JUSTIN'S JOHNSON (Split) - ska i swing punk
OGENJ (Koprivnica) - etno punk, folk rock

Ovogodišnje izdanje Toochepina, posvećeno je 50-godišnjici povijesnog, multikulturalnog i multinacionalnog pokreta, znanog kao ''Summer of Love'' (Ljeto ljubavi), a koje se dogodilo u San Franciscu, u četvrti Haigh Ashbury 1967., gdje su mladi ljudi propagirali ljubav, mir i slobodu riječi, uz glazbu i nastupe, tada vodećih kantautora i grupa iz San Francisca.

Do sada je pod imenom Toochepin u Tučepi i u Makarskoj, od 2012. nastupilo 39 izvođača, što na samom festivalu (Bambi Molesters, Jonathan, Songkillers, Conquering Lion, Kopito, M.O.R.T., Artan Lili, Wooden Ambulance, Quasarr, My Buddy Moose, Radio Aktiv, Sheitans, My Buddy Moose, Punčke, Messerschmitt, Mjesni Odbor, Sexymotherfuckers, Olovni Ples, Baden Baden, Drvored, Thee Melomen, Sebastian Doe, Moskva, Barbar Punk, Rezerve, Londiner, Spiridon, Dudlaši...), što kao Warm Up (Miki Solus, 058, Nikol, Luka i Vedran, Stray Dogg). Kao Afer party 2016. svirao je Max Juričić i Ljetno Kino.
Na akustićnoj verziji festivala 2014. nastili su kantautori The Marshmallow Notebook, Elephant & The Moon, Dino Santaleza i Vladimir Kuzman.

 

Toochepin možete pratiti i na njihovom službenom webu i Facebook stranicama.

www.facebook.com/Toochepin

www.toochepin.com