Doris Dragović u Spaladium Areni

Nakon niza koncerata velikih imena u Spaladium Areni nastup Doris Dragović je šećer na kraju koncertne sezone 2015. godine. I obzirom na golem broj zahtjeva njenih obožavatelja za njenim nastupom u Splitu možemo najaviti da se radi o koncertu godine.  

Perica Mitrović, stečajni upravitelj Spaladium Arene ističe:

- “Ponosni smo što smo se uspjeli dogovoriti da Doris Dragović nastupi u Spaladium Areni, znam da Splićani i njeni obožavatelji jedva čekaju ovaj njen nastup i po upitima vidim da se ovaj  koncert isčekuje dugo, dugo, te sam ponosan što ga napokon možemo objaviti. Mislimo da je predbožićno vrijeme idealno za veličanstvenu Doris I to će bit pravi poklon svim ljubiteljima vrhunske glazbe”

Istaknut ćemo da je zadnji samostalni koncert Doris imala u splitskom teatru prije 14 godina, a o njenoj iznimnoj karijeri ne bi trebalo puno trošiti riječi.

Ulaznice za koncert Doris Dragović bit će puštene u prodaju u ponedjeljak 26. listopada 2015. a mogu se kupiti u sustavu tvrtke Adriaticket (www.adriaticket.com) i na svim prodajnim mjestima Adriaticketa s tim da cijene ulaznica idu od 80,00 kuna do 150,00 kuna.

Važno je napomenuti da će u parteru biti sjedalice, pa požurite i izaberite najbolja mjesta za ovaj glazbeni spektakl.