Galeb na plaži bacio 'Vatreno sidro'

Najdugovječniji hrvatski brend Galeb, član posade Tekstilpromet grupe poveo nas je na novu modnu plovidbu na plaži istoimenog kampa u Omišu. Okruženi bonacom i maestralom, uz predivan glas Franke Batelić činilo se da će plovidba biti mirna. No, ipak se uzburkala kada je niz modnu pistu pušteno 'Vatreno sidro' - nova kolekcija proljeće/ljeto 2019., što je direktna referenca na 'Snažno obećanje' kao garancija čvrstoće, povjerenja i jamstva svojim kupcima da održava kvalitetu i tradiciju te zadržava njihovo povjerenje.

Uzbudljiva modna plovidba povezala je tradiciju i inovativnost. Klasični krojevi prožeti su razigranim cvjetnim uzorcima, a najnovija kolekcija upotpunjena je dezenom sidra u ženskim i muškim modelima. Naglasak je stavljen na sportsku opuštenost i svakodnevnu ležernost. Crvena boja koja prevladava u kolekciji neminovno će probuditi vašu ženstvenost. Ova vatrena boja zasigurno će se naći i u ormaru svakog muškarca.

Na ovom modnom putu predstavljeno je i nekoliko artikala iz kolekcije jesen/zima koja će se za koji dan naći u Galeb shopovima i na web shopu, a kao zvjezde ove plovidbe zablistali su Matjaž Longar i Galebova djeca, zaštitna lica kampanje jesen/zima.