Hrvatima 5000 ulaznica za Ultru po nižoj cijeni

Hardwell, Armin Van Buuren, Tiesto, David Guetta, Carl Cox, Afrojack, Laidback Luke, Blasterjaxx, Fedde Le Grand, Martin Garrix, Nicky Romero i W&W, prvih su 12 DJ mamaca koje je na ješku danas stavio drugi splitski Ultra Europe festival. Istovremeno, nakon rasprodanih kontigenata u prva dva navrata, u prodaju su puštene regularne ulaznice i to po cijeni od 985 kuna (129 eura) koje vrijede za sva tri festivalska dana na Poljudu.

Stigla je i dobra vijest da je organizator ipak odlučio pustiti nešto jeftinije ulaznice za hrvatske državljane, pa će se oko 24. veljače (jer u nekim izvješćima spominje se i 26. veljače) u prodaji naći 5000 festivalskih ulaznica po cijeni od 755 kuna (99 eura). One će se moći kupiti u poslovnicama Tisak Media te putem stranice www.mondo.hr.

Jednodnevne ulaznice moći će se kupiti tek u zadnjim tjednima uoči festivala, i cijena će im se zasigurno kretati između 300 i 350 kuna za jedan dan. I to samo ako ih bude, odnosno ukoliko organizator ne zaključi da je prodao dovoljnu količinu festivalskih ulaznica.

Do 15. veljače u prodaji će se naći i VIP ulaznice za stajanje po cijeni 765 kuna (100 eura) za svaki pojedini festivalski dan u Splitu, a do tog datuma očekuje se i objava o novoj lokaciji ekskluzivnog partya Ultra Beach koji će se održati 15. srpnja.

Gotovo je sigurno da to ove godine neće biti grad Hvar, pošto je jednostavnim pretraživanjem stranica Sunačnoga Hvara vidljivo da su na taj datum sobe u hotelu "Amfora" još uvijek dostupne (prošle godine hotel je u potpunosti bio zakupljen od strane organizatora).