Irena Žilić promovira novi album u Quasimodu

Cijenjena domaća kantutorica Irena Žilić nedavno je objavila drugi studijski album „Haze“, a najavila je i koncert u Splitu 15. travnja. Irena će u Splitu nastupiti skupa s bendom koji čine Ivana Žabkar (violina i synth), Lucija Potočnik (bas) te Davor Marinac (bubnjevi), a karte već možete nabaviti u pretprodaji po cijeni od 35 kuna, dok će na dan koncerta upad biti 45 kuna. Službena promocija albuma bit će vikend kasnije, 22. travnja u zagrebačkoj Tvornici kulture.

Album „Haze“ najavljen je odlično prihvaćenim singlovima „The Moon“ i „X“, a obje pjesme otkrivaju novi, drugačiji zvuk ove glazbenice. Domaća kritika nahvalila je Irenin drugi album, a istaknuli su i kako se radi o „pravom malom remek-djelu novije domaće kantautorske scene“ (A. Dragaš/Jutarnji list).

Mark Mrakovčić je producirao album, cover je izradila Nika Dželalija, a „Haze“ možete nabaviti putem digitalnih servisa i Irenine službene stranice. Kao nadopuna digitalnom izdanju uskoro će biti dostupno limitirano izdanje knjižice s tekstovima pjesama i fizičko izdanje albuma.

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi: S koliko godina je Irena počela svirati gitaru?