Osvoji ulaznice za Sea Star Festival!

  • Ovog petka i subote ispred T-Centra u Marmontovoj ulici u Splitu doživite nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju
  • Zaigrajte zabavnu igricu i osvojite karte za Sea Star festival, koji se održava 26. i 27.5. u Umagu
  • Za pravu adrenalinsku avanturu prijavite se na nagradni natječaj na  dozivivise.hr, jer HT najkreativnije od vas vodi na nezaboravno putovanje u Dubai i Abu Dhabi

Dosta ti je monotonije i željan si novih uzbuđenja i avantura? Ovog petka i subote od 10 do 20 sati dođi ispred T-Centra u Marmontovoj ulici u Splitu i doživi nevjerojatan osjećaj lebdjenja u bestežinskom stanju uz popularni spaceball. Korisnicima će se mjeriti otkucaji srca zbog navale adrenalina u vožnji uz pomoć fitness narukvice, a kao nagrada za hrabrost u T-Centru te čeka poklon iznenađenja.

U sklopu promocije nove Tarife za mlade, Hrvatski Telekom je pripremio i nagradni natječaj u kojem možeš osvojiti ulaznice za Sea Star Festival te upoznavanje s izvođačima festivala u Umagu. Dovoljno je da na interaktivnom digitalnom displayju na adresi Marmontova ulica 7 zaigraš zabavnu igricu na svom pametnom telefonu, nakon čega ćeš putem maila dobiti kôd kojeg trebaš potvrditi u T-Centru Super i nakon toga čekati službeni rezultat. Ulaznicu za Sea Star festival osvajaju igrači koji su prema rang listi ostvarili najbolje vrijeme igranja i potvrdili kôd u T-Centru.

Posljednji krug natječaja traje do 22. svibnja. Dobitnik svoj pobjednički kôd može potvrditi najkasnije jedan dan nakon završetka kruga u bilo kojem T-Centru. Sve detalje potraži ovdje.