Sajsi MC premijerno u Splitu

Sajsi MC iza sebe ima zapažene nastupe na Weekend Media i Ferragosto Jam festivalu, a već drugu godinu za redom nastupa i na Drito iz Tvornice festivalu.
Njeni solo nastupi u Zagrebu su svaki put do sada bili rasprodani ( KSET, Klub), pa je vrijeme bilo za njen premijerni nastup u Splitu.
Sajsi MC je jedna od najzapaženijih ženskih alternativnih rap izvođača na Balkanu. Prepoznatlijva je po jedinstvenom stilu i lirici, ali ne i usmjerenosti ka samo jednom žanru. 
Od 2005 do 2009 nastupa s bendom, sa kojim takodje ima album. Godinu dana kasnije izlazi njen solo album “Daleko je dizni”. 
Od 2011. godine započinje suradnju s DJ BKO-om koja i dalje traje. Oni danas nastupaju u sastavu koji čine: Ivana Rasic (Sajsi MC – Lead Vocal, Lyricis), Tijana (Back Vocal, Sing Volcal) & DJ BKO (DJ, Producer). 
Tokom svim ovih godina nastupali su na mnobrojnim festivalima kao što su: EXIT (2008, 2009, 2013, 2014,2015), Nisomnia, Reload, Green Bass, Mlade Rime (Slovenia), Sarajevo Film Fest (Bosnia) itd. Pored festivala osvajali su klubove u svim većim gradovima u regiji: Novi Sad, Zagreb, Rijeka, Skoplje, Ljubljana, Gracanica, Mostar, Trebinje, Tuzla, Sarajevo, Podgorica, Niksic. 

Više puta su se njene pjesme našle na MTV Domacica TOP 20, nekoliko puta na samom prvom mjestu, a ove godine je bila i u borbi za nominaciju MTVEMA.
Linkovi:
FB: https://www.facebook.com/SajsiMCofficial 
YT: https://www.youtube.com/user/sajsimcofficial 
IG: https://instagram.com/sajsimcofficial

SUBOTA 27.1.2018.
START 22:00
UPAD 35/45 KN
PRETPRODAJA:
*KLUB QUASIMODO
*NEGRO BAR ( fra Bonina 8 )
 
-  - Nakon koncerta dj Hasselhoff - Dirty Dancing od 23:59

NAGRADNA IGRA
Za naše čitatelje osigurali smo nekoliko ulaznica, a sve što morate napraviti je odgovoriti na nagradno pitanje i zajedno sa svojim podacima poslati na karte@split.com.hr. 

Nagradno pitanje glasi:  S kojom splitskom pjevačicom  i na kojoj pjesmi je SAJSI MC surađivala?