The Show Must Go On! – najbolji svjetski The Queen show nastupio u Splitu

Grupa The Bohemians u pratnji 25 članova Royal Symphonic Orchestra iz Poljske sinoć su održali koncert u Spaladium Areni, a posjetitelji su više nego oduševljeni nastupom mogli osjetit čaroliju grupe The Queen, te fantastičnog i neponovljivog Freddie Mercuryja.

The Bohemians kojeg čine Rob Comber – vokal, klavir, akustična gitara, Christopher Gregory – gitara, Wayne Bourne – bubnjevi, Kevin Goodwin – bas gitara su se okupili prije dvadeset godina s ciljem odavanja počasti veličanstvenoj grupi Queen. The Bohemiansi se mogu pohvaliti nastupima u Velikoj Britaniji, Europi te drugim zemljama; nastupima na festivalima, stadionima, kao i u koncertnim dvoranama. U više navrata su nastupili i za službeni fan klub Queen.
Simfonijski orkestar je bio ustanovljen 2000. godine za produkciju mjuzikla Evita. Vođa i osnivač je dirigent, skladatelj, aranžer Piotr Oleksiak. Sopranistica Lynelle Jonsson je poznata po nastupima sa New York Gilbert and Sullivan Players.Više fotografija pogledajte u GALERIJI.
FOTO: Maja Prgomet