Ultra će punih sedam dana tresti i Omiš

U svom trećem izdanju festival Ultra Europe postaje "Ultra Week", a uz Split, Hvar te Vis koji su već potvrđeni od strane organizatora kao sigurne stare/nove lokacije, saznajemo kako će se čitavih sedam dana "ultra" tresti i Omiš.

Službeni festivalski kamp seli iz Trogira (Medena) u grad na ušću Cetine, i to u veliki kamp "Galeb" koji ima vlastitu pješčanu plažu te puno prirodne hladovine. Da nisu u pitanju tek naklapanja potvrđuju i blokirane rezervacije u spomenutom kampu i to u terminu od 7. do 14. srpnja, pa se čini kako je Ultra zakupila kompletan kamp na sedam dana tijekom kojih će se u dnevnim terminima za pultom na plaži izmjenjivati brojni DJ-i.

Organizatori u kamp "Galeb" planiraju smjestiti do tri tisuće partijanera, kojima će i najudaljenija parcela biti od mora udaljena tek 300 metara. Službena agencija "Travel2Ultra" sedam dana kampiranja u Omišu s uključenim šatorom i ulaznicom za tri dana festivala na Poljudu prodaje po pristupačnih 266 eura, a za one koji dolaze s vlastitim šatorom za samo 199 eura.

Inače tvrtka "Sail Week Croatia Ltd." u sklopu svojih programa za termine u tijeku Ultra festivala reklamira i "Zlatni Rat Beach Party" pa znajući za povezanost organizatora i ove tvrtke, DJ-i možda 2015. godine ipak budu puštali muziku i na našoj najpoznatijoj plaži.