Ultra pretvara Hemingway bar u Giraffe Palm Beach Club

Ovogodišnji Ultra Europe će za razliku od prošlogodišnjeg, umjesto četiri trajati čak sedam dana i to u periodu od 9. do 15. srpnja.

Festival će svim domaćim i najvećim dijelom stranim gostima omogućiti nezaboravnu zabavu na najjatraktivnijim lokacijama diljem Jadrana... osim Poljuda, bazena hotela Amfora u Hvaru i Omiša (gdje se nalazi službeni kamp), po prvi put Ultranauti će organizirano i na Brač i Vis.

Ultra će započeti 9. srpnja opening partyjem u novom Giraffe Palm Beach Clubu (današnji Hemingway bar), gdje će niz izvođača zabavljati tisuće koji prvi pristignu u Split. Nakon tri dana ludiranja na stadionu, festival seli na Zlatni Rat na otoku Braču gdje će biti održan jedan od najatraktivnijih party događaja ove godine nazvan Party Yacht regata.

Zabava se nastavlja 14. srpnja na otoku Hvaru gdje će više od 5000 ljudi uživati na VIP događaju u sklopu Amfora Grand Beach Resorta. Izvođači u sklopu ovog ultimativnog događaja biti će Fedde Le Grand, Oliver Heldens i Sunnery James & Ryan Marciano, te Moguai i Jewels & Sparks.

Posljednje, ali nipošto najmanje atraktivno događanje prije zatvaranja ovogodišnjeg Festivala biti će održano 15. srpnja u čarobnom Fort Georgeu na otoku Visu.