Galerija / Siječanjska lebićada

Galerija / Torcidin karusel uoči Dnjipra - nema spavanja !

Galerija / Otvorenje izložbe Novi život na dar

Posjet ministra zdravlja dr. Rajka Ostojića Fotoklubu Split, službeno otvorenje i razgledavanje natječajne izložbe "Novi život na dar" u svrhu promicanja darivanja organa, te izložbe Zorana Krpetića, predstavljanje udruge "Transplant Dalmacija - Split" i razdioba promotivnih materijala na štandovima ispred Galerije u Marmontovoj.

Galerija / Otvorenje izložbe Nepoznato o poznatome

U Galeriji Fotokluba Split, Marmontova 5, u podne je otvorena izložba mikroskopske fotografije Nepoznato o poznatome. Organizatori izložbe su Kristian Nakić, student Prirodoslovno-matematičkog fakulteta u Splitu, smjer biologije i kemije, te Mia Ožić, dipl. ing. kemije.

Galerija / Otvorenje izložbe Splitski automobilistički memento

Galerija / Noć muzeja 2014.

Galerija / Humanitarna subota u Splitu

Mnoge humanitarne akcije jutros su se održale u Splitu: tradicionalni Mostov buvljak "A di si ti?", Frama Gospe od Zdravlja iz Splita prikupljala je hranu za siromašne, Lions klub Dioklecijan u Fotoklubu Splitu imao je second hand shop, a prikupljena sredstva darovat će udruzi DYXY te Hrvatski Caritas na Rivi je prodavao kolače i blagdanske artikle (čestitke, ukrase i sl.), a sav prihod ići će za žene i djecu žrtve obiteljskog nasilja koje će Božić provesti u Caritasovoj sigurnoj kući.

Galerija / Vedran potopio Rivu

Galerija / Otvaranje izložbe Povijest u objektivu

Galerija / ART MARKET

Galerija / 7. splitska.tiramola

Galerija / U performansu stradala Ford Fiesta

Stara Ford Fiesta stradala je, zasigurno nimalo slučajno, sinoć navečer pored nedovršenog dijela Spaladium Arene, a sve u skopu umjetničke akcije Dalibora Martinisa - "Vječna vatra gnjeva (The Eternal Flame of Rage)".

Galerija / 2Cellos na Rivi