Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.
Na ovogodišnjem Dalmacija Wine Expu, Miguel Hudin održati će zanimljivu radionicu pod nazivom „Katalonija i Dalmacija, sličnosti i razlike“.
Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.
Ovaj vikend u hotelu Alkar u Sinju održava se jubilarni 10. Sajam pršuta.
Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...
Drugi dan Bisera mora je započeo jutarnjim druženjem natjecatelja pod simboličnim nazivom „Zehrino buđenje“...
Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.
Svojim dolaskom nas je počastio gradonačelnik grada Splita Ivo Baldasar, koji je zajedno sa suprugom odsjeo u Svpetrvs hotelima.
Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.
Ove ćemo godine u sklopu edukativnog dijela imati radionicu koja će usporedno kušati katalonska i dalmatinska vina, a vodit će ju španjolski vinski stručnjak Miquel Hudin.
Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...
Manifestacija je zamišljena ne samo kao puko takmičenje kuhara, nego kao program s odgovarajućim popratnim sadržajima...
Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.
Festival Dalmacija Wine Expo potiče pozitivne promjene u ugostiteljskom sektoru, te osnažuje motivaciju za potrošnjom dalmatinskih i hrvatskih vinskih sorti te gastro delicija.
Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.
Sajam GAST nakon sanacije štete koju je napravila cikolna Rea, ponovno otvara svoja vrata u četvrtak.
Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.
Nakon dugogodišnjeg iskustva rada u vrhunskim restoranima, marinama i visoko kategoriziranim hotelima, chef Toni Arnerić u Splitu je otvorio konobu Matoni.
Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.
Pridružite se besplatnoj školi kuhanja.
Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!
Splićanka Tea Mamut diplomirana je slastičarka i kulinarski šef za slastice i pekarske proizvode s iskustvom rada u restoranima s Michelin zvijezdama, a uskoro otvara svoj objekt u rodnom gradu!
Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.
Iznimno popularna gastro manifestacija Tjedan Dobre hrane ovog vikenda gostuje u City Centeru one Split.
Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...
Večeru u četiri slijeda za 100 kuna u sklopu svojih "Hedo srijeda" nudi i konoba "Zora bila" na Žnjanu. Provjereno odlična hrana uvijek je tajna do posljednjeg trenutka...
Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...
Nasadi rogača u Komiži su ugroženi i jer je velika većina nasada, po kojima je Komiža osim ribarstva poznata, danas pretvorena u građevna zemljišta...
Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.
Sendvič od pržene slanine i prženih listića bundeve, između dvije fete integralnog toast kruha koji je premazan domaćim humusom nalaze se i izgratana svježa mrkva te listovi zelene salate.