Bačvice rasprodane do kraja FMFS-a

Pet dana uoči zatvaranja 13. Festival mediteranskog filma Split u potpunosti je rasprodao sve raspoložive ulaznice za projekcije u ljetnom kino "Bačvice", a sinoć je podjednako veliki interes vladao i za drugim FMFS kinom na platou ispred Doma mladih za koje je ulaz besplatan.

Večeras će na tom mjestu, nakon tri kratka naslova iz međunarodnog programa, redateljica Višnja Skorin predstaviti svoj dokumentarni film "Da je meni ono što mi nije" u kojem prati pedesetogodišnju Sandru Jurak koja se nakon gubitka posla useljava kod majke, a kako ne uspijeva pronaći novi posao, odlučuje konačno ispuniti svoj davni san i proslaviti se kao pjevačica.

Ulaznica za ljetno kino "Bačvice" više nema u prodaji, a oni koji su ih kupili na vrijeme večeras će prvi u Hrvatskoj pogledati francuski film "Nas dvije“ koji je premijerno prikazan na festivalu u Torontu. U programu "Ješke", u kojem se hrvatski kratkometražni filmovi bore za nagradu žirija u iznosu od 13 tisuća kuna, prikazuje se "Tina" redateljice Dubravke Turić.

Raspored repriznih projekcija u ljetnom kinu "Bačvice" može se pronaći na www.fmfs.hr, a ulaznice je moguće kupiti online ili na blagajni kina od 20 do 22 sata.