Klasik među komedijama na koji smo čekali 20 godina

Kažu da smo s vremenom mudriji i da vrijeme liječi sve, no ne u njihovom slučaju! Glupost veća nego ikada stigla je u Cineplexx City Center one predvođena originalnom glumačkom (Jim Carrey i Jeff Daniels) i autorskom postavom (braća Farrelly) koje jamče urnebesnu zabavu i hrpu novih originalnih fora u njihovom prepoznatljivom stilu!

Lloyd i Harry kreću u potragu za djetetom za koje Harry nije znao da postoji i koje mu, s obzirom na to koliko je smotan, nikad i nije trebalo povjeriti na skrb. Prošlo je točno dvadeset godina, ali njih se dvojica uopće nisu promijenili. Harry sada treba bubreg te otkriva da negdje živi njegova kćer. Mora trgnuti Lloyda iz kome u kojoj se nalazi otkad ga je Mary odbila kako bi mu pomogao na putu. Put će ih odvesti na najluđa mjesta, od umobolnice u koju zapravo pripadaju do sastanka najvećih umova današnjice, gdje definitivno ne pripadaju… Braća Farrelly ponovo su okupili sjajnu ekipu ispred i iza kamere u filmu koji nasmijava do suza.

U novom kino tjednu svakako treba pogledati i komediju Spomenik Michaelu Jacksonu! Marko je vječiti sanjar koji se nalazi pred razvodom od Ljubinke koja odlučuje napustiti i njega i umirući mali srpski gradić u kojem žive. Kako se u isto vrijeme s glavnog trga gradića uklanja spomenik iz doba socijalizma, Marko dolazi na ideju spasiti gradić, ali i zadržati ljubav svoga života tako što će na mjestu nekadašnjeg komunističkog spomenika podići spomenik nikome drugome već – Michaelu Jacksonu!


Brojni fanovi Nicole Kidman svakako će se razveseliti odličnom trileru Prije nego što zaspim o ženi koja se svako jutro budi bez sjećanja što je posljedica traumatične nesreće iz prošlosti. Jedno jutro sve se mijenja i počinju joj navirati neke zastrašujuće slike zbog kojih počne sumnjati u sve oko sebe… Posjetite web www.cineplexx.hr ili facebook stranicu www.facebook.com/cineplexxhr , pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu! Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!