Skoro 12 000 članova dalo doprinos izgradnji Hajdukovog kampa

Prije nešto više od tjedan dana Hajduk je prešao brojku od 10 000 članova u 2020. godini. Do toga broja došlo se nikada ranije, a kao i prošle godine jubilarne članove očekuju nagrade i iznenađenja. Prvi ovogodišnji jubilarni član je Tomislav Ujević sa Splita 3 koji je danas s prijateljima posjetio Poljud gdje ih je u trofejnoj sali dočekao predsjednik Hajduka Marin Brbić.

Hajduk je Tomislavu i prijateljima poklonio razgledavanje Poljuda, a uručen mu je i dres s brojem 12 i natpisom "Tebi pripadam" što je slogan pod kojim ove godine navijači iskazuju svoju vjernost Klubu.

  • Prvi put u životu sam nešto dobio i zato mi je posebno drago što poklon stiže od Hajduka. Kada

sam čuo da ću dobiti poklon i da povedem prijatelje brzo smo odlučili da možemo zanemariti posao na par sati jer posjet Poljudu u ovakvoj prigodi se ne propušta, uzbuđeno je prepričavao 10 000. član Tomislav Ujević.

Tomislav je i objasnio što za njega znači biti član Hajduka.

  • To je moj grad, moj Klub i jednostavno se osjećam dužnim da budem član svake godine, a i vjerujem da ti novci od članstva idu za neke dobre svrhe, dodao je 10 000. član.  

Nakon uručivanja poklona i predsjednik Marin Brbić prokomentirao je članstvo u 2020. godini.

  • Ove godine već imamo skoro 12 000 članova što je jako dobra brojka. Nadam se da će ta dinamika biti još bolja i očekujem značajan broj do rođendana. Vjerujem da je veliki razlog i odluka Kluba da se sredstva od članarina ove godine namjenski koriste za izgradnju kampa što članovi i prepoznaju, rekao je predsjednik Marin Brbić.

Brojač članova i dalje se vrti i nadamo se da će Hajduk što prije doći do 20 000. člana i za njega pripremiti novo iznenađenje, a kakvo će ono biti za sada ostaje tajna.