14. MINERAL EXPO održat će se 15. i 16. travnja u Domu hrvatske vojske Lora

14. Međunarodni sajam dragog i poludragog kamenja MINERAL EXPO, održat će se u subotu i nedjelju, 15. i 16. travnja u Domu hrvatske vojske, Lora, Poljudsko šetalište 1.

Posjetitelji sajma moći će uživati u mineralima, fosilima, dragom i poludragom kamenju uz sudjelovanje izlagača iz Hrvatske i inozemstva. 
Sve cijene na Sajmu su promotivne. Za nakit izrađen od gotovo svih poznatih vrsta poludragog i dragog kamenja, zainteresiran je uvijek najveći broj posjetitelja a za zahtjevnije kupce u ponudi je i ručno izrađen unikatni nakit.
Ljubitelji neobrađenih minerala moći će vidjeti i odabrati komad za svoju zbirku od mnogo vrijednih I najrazličitijih minerala iz cijelog svijeta.
Originalni fosili izumrlih životinja: trilobiti, amoniti, dijelovi mamutovih kljova i rebra, zubi izumrle vrste morskog psa i fosili drveta, također ćete pronaći u ponudi ovogodišnjeg Mineral EXPO.

Sajam je otvoren od 10 do 20 sati, a cijena ulaznice je 4 Eura (30,14 kn), za djecu do 14 godina i grupama učenika ulaz je besplatan.