Besplatna joga na Bačvicama

U parkovima i na plažama širom Hrvatske već se jedanaestu godinu zaredom uspješno organizira vrlo popularno vježbanje joge u prirodi. Broj sudionika koji iz godine u godinu sve više raste, dovoljan je dokaz da je inicijativa za besplatnim vidom fizičke aktivnosti prepoznata i prihvaćena u Hrvatskoj. Plaže i parkovi diljem lijepe naše tijekom ljeta tako postaju velika, zdrava, prirodna  i besplatna dvorana za vježbanje joge, opuštanje i punjenje baterija za aktivniji i zadovoljniji ostatak godine.

 

Vježbanje je potpuno besplatno, a pridružiti se  mogu svi: bez prijava i bez obzira na dob, tjelesnu kondiciju i predznanje o jogi.

Jogu će na 12 lokacija u 10 hrvatskih gradova  od početka srpnja pa sve do početka rujna, voditi instruktori „Joge u svakodnevnom životu“,  jednog od najpopularnijih sustava joge u svijetu i kod nas.

 

Udruga „Joga u svakodnevnom životu“ Split u suradnji sa koncesionarom Bačvice plaža d.o.o. ovoga će ljeta za sve zainteresirane organizirati besplatne joga vježbe prema istoimenom sustavu na splitskoj plaži Bačvice.

Vježbe će se održavati svaki ponedjeljak i srijedu tijekom srpnja i kolovoza od šest do sedam sati ujutro na Bačvicama, na istoj lokaciji kao i svake godine, u sklopu kompleksa na betonskom platou tik uz more.

Prostirku pod ruku i krenite!

yoga-in-daily-life.hr