Budi promjena i volontiraj u Klubu mladih Split

Klub mladih Split poziva sve mlade željne znanja, iskustva i samousavršavanja da se pridruže našoj misiji i postanu promjena koju žele vidjeti u svojoj okolini. Kao volonter KMS-a imat ćeš priliku djelovati u jednom ili više područja, poput odnosa s javnošću, dizajna i vizualnih komunikacija, event menadžmenta, projektnog pisanja te administrativnih poslova, a sve to timskim radom s drugim članovima Kluba! Za tvoj rad nagradit ćemo te besplatnim edukacijama, savjetovanjima i mentoriranjem u područjima u kojima se želiš razviti.

Volonterski timovi:

  • Tim za organizaciju događanja

Odgovornosti organizatora događanja su: organizirati aktivnosti i događanja u Klubu mladih, poticati i organizirati suradnju s ostalim udrugama mladih, srednjim školama, Sveučilištem i ostalim relevantnim osobama, rukovoditi aktivnostima te obavljati logističke poslove.

  • Tim za odnose s javnošću

Odgovornosti volontera tima za odnose s javnošću su: pisati najave i izvješća svih događanja Kluba za Facebook i web stranicu te za medije, osmišljavati sadržaje za Facebook i Instagram Kluba, izrađivati newsletter za korisnike i članove Kluba te davati izjave za medije u dogovoru s voditeljicom tima.

  • Tim za dizajn i vizualne komunikacije

Odgovornosti suradnika/ce za dizajn i vizualne komunikacije su: osmišljavati i dizajnirati promotivne materijale za događaje Kluba, unaprjeđivati vizualni identitet Kluba i/ili fotografirati i snimati događaje te editirati i postavljati galerije vizualnih materijala Kluba.

  • Administrativni tim

Odgovornosti volontera u administraciji su: ažuriranje baze podataka, arhiviranje dokumentacije, organizacija administrativnih evidencija, pomaganje u administrativnim procesima, osmišljavanje metoda digitalizacije te sudjelovanje u procesu digitalizacije administracije.

Neprocjenjivo iskustvo volontiranja u ovim timovima je nekolicini naših volontera značajno pomoglo pri prvom zaposlenju, a neki od njih su i pokrenuli svoj vlastiti posao. Zato ne čekaj i prijavi se na putem linka https://goo.gl/65fUKy  ili na našu Facebook stranicu.

Prijave traju do 01. prosinca 2018. godine.

#budipromjena #kms #volonitrajukmsu