Dirnuo je cijelu Hrvatsku, a onda su reagirali navijači Hajduka: "Postavljeni temelji" za Patrikov san!

Teška životna priča Patrika i njegovog oca iz malog mjesta u Slavoniji proširila se cijelom Hrvatskom i šire. Život bez majke i uz teško bolesnog oca natjerao je Patrika da odraste puno brže od svojih vršnjaka.

Živeći svoje geslo prkosa moćnome i zaštite slabome navijači Hajduka su prikupili više od 30 000 kuna kako bi Patrik i njegov otac ispunili san i konačno imali svoju kuću.

  • Nismo se mogli ne odazvati kad je momak nekoliko kilometara od nas. Akcija je trajala svega tjedan dana, a donacije i dalje nastavljaju stizati i sve će biti proslijeđene na Patrikov račun, ispričao je Milan Strahinec, predsjednik DPH Belišća.

Akciji DPH Belišća priključili su se brojni navijači Hajduka, Bilo srce, volonteri Društva prijatelja Hajduka i Našeg Hajduka te NK Belišće i Caffe bar Time Out u kojem su se kroz proteklih desetak dana mogle ostaviti donacije za ostvarenje Patrikovog sna.

  • Zahvaljujem se ljudima koji su pomogli i svim navijačima Hajduka na lijepim poklonima. Hvala vam od srce. Moje želje su da se tata i ja uselimo u novu kuću i živimo u normalnim životnim uvjetima, zahvalio je Patrik Petrović navijačima Hajduka.