Naš Hajduk: Članova sve više, mjesta u Parku sve manje

Hajdukov 110. rođendan kao savršeni trenutak za upis oca u park Za sva vrimena? Tom mišlju vodio se navijač Hajduka Hrvoje Filipović koji je svog oca Stojana ugodno iznenadio pozicioniranjem uz voljeni Klub zauvijek.

Oduševljeni otac Stojan navijač je i dugogodišnji član Hajduka iz Slavonskog Broda.

Po primitku vijesti da je njegovo ime upisano u Parku, ponosno je pozirao s replikom svoje pločice i Hajdukovom zastavom, a kakav bi to rođendan bio bez torte u čast Bijelih.

  • Otkad znam za sebe navijam za Hajduk, a to znači i kad gube i kad tuku uvijek vjeran svom Hajduku. Želja svakog navijača je da mu ime živi vječno baš kao i naš Hajduk, što nam je omogućio upravo park Za sva vrimena, a kad takva čast dođe u obliku poklona od djece, to se ne može opisati riječima, rekao je ponosni vlasnik imena na Poljudu Stojan Filipović.

Upis gospodina Filipovića u Park znači da je jedno mjesto manje preostalo u tom spomeniku borbi za pošteni i transparentni Hajduk.

Mnoga su društva prijatelja kao i Torcidine podružnice te brojni pojedinci pronašli svoje mjesto na jednom od elemenata koji će tvoriti natpis "Hajduk". Budući da na dnevnoj bazi stižu upiti od strane zainteresiranih navijača i da je interes velik, za očekivati je da će u skoro vrijeme biti još ovakvih priča poput ove iz obitelji Filipović.

I dok se polako zahuktava pomama za mjestom u Parku, istovremeno je broj članova Hajduka sve veći. Sredina je veljače, a već je preko 17.000 onih koji su svoju pripadnost Hajduku iskazali članstvom.