Projekt „Knjiga žalbi i pohvala“

Udruga Studenti za studente Split i ove godine pokreće projekt Knjiga žalbi i pohvala“ koji će se održati od ponedjeljka 9. ožujka do petka 20. ožujka 2015. godine, a za vrijeme kojeg će se prikupljati anonimne žalbe i pohvale studenata na račun fakulteta.

Projekt „Knjiga žalbi i pohvala“ je već tradicionalni projekt udruge S4S koji se već dvije godine za redom  provodi na Sveučilištu u Splitu, a i ove godine splitski studenti će imati mogućnost na jednom mjestu zabilježiti sve što im smeta ili što smatraju vrijednim pohvale na svojim fakultetima. Novost je što se ove godine pohvale i primjedbe mogu uputiti i objektima Studentskog centra u Splitu te Sveučilišnoj knjižnici u Splitu.

Sve pritužbe, pohvale i prijedloge pročitat će se dekanima fakulteta na završnoj večeri 23. ožujka 2015. godine od 19.00 sati u sjevernom tornju Sveučilišne knjižnice u Splitu. Dekani iznimno podržavaju ovaj projekt usprkos tome što su svjesni da će se studenti možda obrušiti i na njihov rad, ali su isto tako svjesni da je jedino otvorenom komunikacijom između studenata i profesora moguće doći do srži problema, odnosno poboljšavanja situacije i podizanja studentskog standarda u Splitu.