U četvrtak u Solinu starta Poduzetnički kamp 2014.

Poduzetnički centar Solin po drugi put, u suradnji s Tehnološkim parkom Varaždin, Zaokretom, U.S. Alumni Community of Croatia  i Mariviam Success Academy, organizira manifestaciju Poduzetnički kamp, čije je prvo izdanje polučilo sjajne rezultate.

U četvrtak , 11.9. u 16:00 h u Hotelu President , Solin predviđeno je svečano otvaranje četverodnevne manifestacije promocije poduzetništva, a prvi dan kampa otvoren je za javnost.

Nakon svečanog otvaranja imati ćete priliku prisustvovati okruglim stolom na temu “MUŠKO-ŽENSKI ODNOSI U POSLOVNOM OKRUŽENJU”. Na okruglom stolu o toj temi muško-ženskih odnosa progovoriti će po dvoje ljude iz svakog sektora. Javni sektor će predstavljati načelnik općine Klis Jakov Vetma i članica Gradskog vijeća Split Marijana Puljak, dok privatni sektor predstavljaju Krešimir Macan i Mirela Španjol Marković, vodeći hrvatski stručnjaci za komunikaciju i odnose s javnošću. Institucije će predstavljati pomoćnica ministra poduzetništva i obrta, gdja. Zdenka Lončar, te doc.dr.sc. Ivana Bilić s Ekonomskog fakulteta u Splitu.

U predvorju hotela President moći ćete razgledat mini-sajam poduzetnika početnika na kojem će predstaviti svoje proizvode i usluge.

Zagrebačka banka  i UniCredit Leasing izabrali su KAMP  kao lokaciju predstavljanja posebnog programa za poduzetnike početnike.

Program Kampa možete pogledati na linku: www.poduzetnickicentarsolin.hr

Ovogodišnje izdanje Poduzetničkog kampa 2014. održava se pod pokroviteljstvom Ministarstva poduzetništva i obrta, Splitsko-dalmatinske županije te Grada Solina.

Ulaznice za kamp možete kupiti na www.entrio.hr,  a dvoje naših čitatelja na Kamp vodimo besplatno. Sve što trebate napravite je svoje podatke poslati na mail karte@split.com.hr s naznakom Poduzetnički Kamp 2014. Dobitnike ćemo obavijestiti putem maila u srijedu navečer.