Veliki rođendanski popusti u optikama Ghetaldus Split

Optika Ghetaldus Split još od 1957. godine brine za vaš vid u poslovnicama diljem Dalmacije, a za svoj šezdeseti rođendan odlučili su počastiti sve svoje kupce neodoljivim popustima. Za kupovinu dva artikla – dioptrijskih okvira ili sunčanih naočala – optika s najdužom tradicijom u Dalmaciji časti vas posebnim pogodnostima u obliku popusta od 10% na prvi, te čak 50% na drugi, cjenovno povoljniji par. U periodu od 22. svibnja do 5. lipnja 2017. izaberite svoje favorite iz bogate ponude najnovijih kolekcija svjetski renomiranih brandova i budite u korak s vodećim ljetnim trendovima!

 

Šezdeset godina tradicije njegovanja znanja, postojanosti i visoke kvalitete usluga, optiku Ghetaldus Split danas stavlja na poziciju vodeće optike u Dalmaciji, a stručno osoblje i najbolja svjetska oprema za dijagnostiku nedostataka vida samo su neki od razloga zašto je Ghetaldus Split vlasnik prestižnog Certifikata bonitetne izvrsnosti. Osim suvremenih metoda pregleda vida, u poslovnicama optike Ghetaldus Split očekuju vas i kolekcije premium fashion brandova poput Celine, Dior, Fendi, Jimmy Choo, Carrera, Marc Jacobs, Tom Ford, Vogue, Ray-Ban, Police, Carolina Herrera, Dolce & Gabbana, Prada te brojnih drugih, a na vama je da izaberete svoj idealan par i složite rođendansku kombinaciju koja će beskompromisno štititi vaše oči tijekom cijelog ljeta.

 

Više informacija o neodoljivim rođendanskim pogodnostima optike Ghetaldus Split pronađite na web stranici: www.ghetaldus-split.hr te Facebook i Instagram profilima: www.facebook.com/ghetaldus i www.instagram.com/optika_ghetaldus_split

 

Poslovnice Optike Ghetaldus Split:

  • SPLIT – Ulica kralja Tomislava 13; Zadarska ulica 7; Ulica Ruđera Boškovića 16a; Hrvojeva 6
  • ZADAR – Knezova Šubića Bribirskih 7
  • ŠIBENIK – Jurja Šižgorića 1
  • METKOVIĆ – Trg kralja Tomislava 3
  • IMOTSKI – Stjepana Radića 4
  • OMIŠ – Trg Sv. Mihovila 1