Žele se vraća? A neeee, nije nikad ni otiša!

Dodjeljivanja koncesije za plažu Zlatni rat u Bolu na Braču 'ukralo je show' pa je ispod radara prošao identičan slučaj kojeg se dogodio Splićanima pred nosom. Kako je Slobodna izvijestila, Željko Kerum je ostao bez koncesije na plaži Bene, s kojom se nije proslavio (podsjetit ćemo vas samo na slučaj kada je htio after party Discoteque Rive organizirati unutar Park šume Marjan), jer ova lokacija je danas u jako lošem stanju.

Tportal je potom povezao konce i razotkrio kako je Kerum zapravo odigrao dupli pas s HDZ-om i ovu marjansku plažu na 15 godina dodijelio tvrtki koja također nema prihoda i zaposlenih, tijekom 2016. prijavili su poslovnu neaktivnost, a njen vlasnik bliski je suradnik s Kerumovim nećakom. Detalje priče pronađite OVDJE.

Samo oni zaista neupućeni mogu se začuditi ovom raspletu priče, jer poduzetni Kerum sve ove godine spretno svojim HGS-om igra ping-pong između SDP-a (tri puta spasio Baldasarov proračun) i HDZ-a (vjerno uz Ževrnju), osiguravajući im po potrebi kvorume u Gradu ili Županiji. A to, nemojmo biti naivni ima svoju cijenu.

Žele se vraća? A neeeee.... Žele cilo ovo vrime nije nigdi ni otiša!