Bajaga na Sustipanu: Pripremamo nešto više balada

Nakon što 11. srpnja The Beat Fleet otvore šesti 'San sustipanske noći', na jednu od naljepših otvorenih pozornica Mediterana, večer poslije stiže jedan od najpopularnijih bendova iz regije - Bajaga i Instruktori!

Frontment legendarnog pop-rock sastava, uz čije pjesme su se zaljubljivale generacije, nije krio uzbuđenje uoči nastupa na mjestu o kojem je od kolega glazbenika čuo samo hvalospjeve.

- Drago mi je da prvi put sviramo na Sustipanu. Uvijek smo dobro prolazili kod publike u Splitu, ali ovaj put će repertoar biti malo drugačiji od redovnog. Upoznat sam sa činjenicom da je na 'Snu sustipanske noći' opuštenija atmosfera nego na običnom koncertu, pa pripremamo odgovarajući repertoar s nešto više balada i s nekim pjesmama koje nismo dugo svirali u Splitu. Radujem se ponovnom susretu i željno iščekujem koncert - poručio je Momčilo Bajagić Bajaga.

Omiljena manifestacija koja se održava podno stoljetnih borova ove godine pomaknuta je za jedan tjedan, jer su organizatori željeli da i dalje kao poseban efekt imaju puni mjesec, čiji čarolija daje dodatnu dimenziju atmosferi ovog jedinstvenog prostora koji je dio zaštićene Park šume Marjan. Pravila i ove godine ostaju ista, tko stigne prvi njegova dekica i ujedno najbolja pozicija uz pozornicu, dok će za pred i after party bit zadužen DJ Kid Va.

Ulaznice za 'San sustipanske noći', kojima se iz godine u godinu raduje sve veći broj ljubitelja dobre glazbe, naći će se u prodaji sredinom svibnja.