DJ Marko Nastić i Miss Sunshine: Garancija ludog vikenda na Zvončacu

Neumorni DJ Pero Fullhouse dovodi u Split još jednu poslasticu za ljubitelje techno glazbe. U Underground klubu Jungla na Zvončacu večeras od 23 sata svoje umijeće na gramofonu će pokazati regionalna legenda klupske scene DJ Marko Nastić.

Onima koju su već čuli za njega, ne treba predstavljati sve što je napravio za techno scenu na našem području, a onima koji će tek čuti za njega ćemo spomenuti da je surađiovao s velikanima poput Carla Coxa, Richia Hawtina, Marca Carola, Kevina Saundersona, Green Velvet, Adama Beyera i Billya Nastya i mnogim drugima.

U subotu, 7. ožujka u 23 sata će nas u Dan žena uvesti DJ-ica Miss Sunshine. Osječanka s uspješnom svjetskom karijerom nije nastupala samo po kolubovima, već i na poznatim festivalima poput Tomorrowlanda, Amsterdam Dance Eventa i Dimension Festivala. 2014. na dodjeli Dance Awards na Ibizi je u ime Hrvatske scene primila nagradu Dance Nation of The Year.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u Dancing Beara u Dioklecijanovoj po cijeni od 70kn, za poslušati Marka Nastića će trebati izdvojiti 60 kn, a za DJ Miss Sunshine 40 kn. Rezervacije možete poslati na rezervacije.jungla@gmail.com.