Female Speed Friending održava se u Borgo – Knedla baru

Nacionalna turneja upoznavanja i spajanja žena u nezaboravna prijateljstva i poznanstva se nastavlja, nakon uspješno organiziranih 8 evenata diljem države, Female Speed Friending dolazi u Split.

Koncept eventa nastao je kroz potrebu žena da izađu iz zone komfora, upoznaju i steknu nova prijateljstva te se pritom dobro zabave. Sve navedeno, omogućile su im žene iz organizacijskog tima FemAmi koje stoje iza ideje i realizacije samog eventa. Iza njih je već 8 uspješno organiziranih evenata, a samo kvalitetu i jedinstvenost eventa prepoznao je i Eventfest dodjelivši im nagradu LOL award za NAJ event 2021. godine,

Female Speed Friending je event gdje se može upoznati veći broj žena unutar grupe u kratkom vremenu (5-10min). Sudionice su raspoređene u grupe na osnovu njihovih interesa, hobija, životnih situacija tako da su im sugovornice ciljano što sličnije. Dodatno, sudionice ne moraju međusobno dijeliti osobne podatke, već se upoznavanja odvijaju pod šiframa. Tek nakon eventa, ako je mišljenje sugovornica bilo obostrano pozitivno, organizatorice šalju kontakt podatke.

„Sad nakon organiziranih 8 evenata koji su iza nas, definitivno mogu reći da je Female Speed Friending nadmašio sva naša očekivanja. Poslije svih pozitivnih povratnih informacija koje imamo tijekom i nakon eventa sa sigurnošću možemo reći da žene s njega odlaze sretne i ispunjenje što su probale nešto novo, što su izašle iz svoje zone komfora i dopustile si vrijeme za sebe. Female Speed Friending je definitivno koncept koji nadilazi sam event, mjesto gdje se žene osjećaju prihvaćeno, podržano i u krugu drugih žena koje ih razumiju i u kojima mogu pronaći prijateljice stoga se jako veselimo dolasku u Split jer znamo da će nas Splićanke dočekati jedinstveno, temperamentno i „iz dišpeta“ kako samo one znaju, a zabava, druženje i razmjena iskustva će se sigurno nastavi i nakon formalnog upoznavanja. „ – rekla nam je jedna od organizatorica Dea Marčić

Ne preostaje vam ništa drugo nego da se same uvjerite u jedinstvenost Female Speed Friending koji će se održati 26.11.2022.,u Borgo – Knedla baru od 19h. FemAmi  najavljuje pića dobrodošlice osmišljena samo za vas, jedinstvenu atmosferu i okruženje te nastavak druženja do kasnih večernjih sati.

Požurite i zapratite sve informacije vezane za sam event na društvenim mrežama Female Speed Friendinga jer prijave za sudjelovanje su otvorene do popunjavanja kapaciteta; Facebook, Instagram, TikTok.