Festivalska ulaznica za iduću Ultru najmanje - 800 kuna!

Najpovoljnija festivalska ulaznica za idući Ultra Europe festival bit će oko 800 kuna i vrijedi za tri dana Poljuda, od 10. do 12. srpnja 2015. godine. Organizator je danas objavio cijene ulaznica od kojih se one najjeftinije u prodaju puštaju 13. listopada i to za 99 eura (+ troškovi, što iznos penje na oko 800 kuna).

Da bi se kupile ove "early bird" ulaznice potrebno se unaprijed predregistrirati preko web stranice Ultra Europe, a organizator garantira da će svi koji to naprave u prvih 24 sata prodaje i moći kupiti ulaznicu po toj cijeni. Napominjemo da jedna osoba na svoje ime može kupiti tek jednu ulaznicu, pa ćete u slučaju da kupujete više ulaznica, svaku osobu morati registrirati zasebno.

Cijena se nakon 15. listopada diže na 139 eura, a regularna cijena festivalske ulaznice bit će 189 eura. Pretpostavka je da će se za hrvatsko tržište uoči festivala u prodaji naći nešto povoljnije ulaznice, no organizator naglašava kako je 800 kuna najniža moguća cijena.

Zna li se da je ulaznica za Ultra festival u Americi oko 450 dolara, te da se svaki zaseban party za DJ-a zvjezdanog statusa traži oko 50 eura, onda nije ni čudno da cijene idu gore. No nadamo se da će iznos za kojeg su podigli ulaznice u odnosu na ovu godinu uložiti barem djelomično u bolju sigurnost prilikom ulaska i izlaska te u sanitarne čvorove, koji su ove godine bili (blago rečeno) katastrofa.