Lepa Brena: U srpnju nastupam u Splitu!

Jedna od najvećih glazbenih zvijezda bivše države Lepa Brena ove će godine nastupati diljem Hrvatske, a njen menadžment otkrio je kako za srpanj planiraju i koncert u Splitu!

- Još od prošle godine otkad je Brena nastupila u Zagrebu, kontaktiraju nas stalno organizatori koncerata i menadžeri iz cijele Hrvatske. Interes za njezine nastupe je doista fascinantan pa smo ove godine odlučili posložiti jednu doista zabavnu priču. U finalnoj smo fazi ugovaranja datuma koncerata po cijeloj Hrvatskoj. Nakon Karlovca za Dan žena, namjera nam je na proljeće nastupiti u Osijeku. Početkom ljeta u Čakovcu, srpanj je predviđen za Split, Poreč i jednu veliku diskoteku na srednjem Jadranu. Kraj ljeta Makarska, a do kraja godine Rijeka i naravno finale cijele priče bit će u Zagrebu - otkrili su iz tima pjevačice.

- Doista se neizmjerno veselim nastupima u Hrvatskoj i poručujem mojoj vjernoj publici da od mene i dalje mogu očekivati ništa manje nego pravi spektakl veselih pjesama i nezaboravne zabave. Hajde da se volimo i svi zajedno zabavimo - poručila je Lepa Brena, čiji koncert u Splitu zasigurno neće proći bez 'podignute prašine'.