Matko i Brane stižu na splitski Kampus

Matko i Brane već gotovo tri desetljeća uveseljavaju publiku, ne samo splitsku, već i onu u nešto daljim krajevima. Svoj jubilej zato su odlučili proslaviti, i ne, ne slave 30. godišnjicu postojanja. Slave 28,5 godina karijere i to koncertom na Kampusu. Bit će to pravi spektakl, kako to i inače biva na njihovim koncertima.

Tako će se Večer flaširanih sportova ovoga puta, točnije 14. travnja, održati na Kampusu, a kako je interes za uživanje u glazbi ovog dvojca velik – morat ćete na vrijeme rezervirati svoju ulaznicu, i to na ovom linku.

Matko i Brane bukirani su mjesecima unaprijed, a nije rijetkost da nakon koncerta u Versija „skoče“ do Irske (ili neke slične daleke destinacije), a zatim brzo natrag na novu svirku u rodnom gradu.

Podsjetimo, popularni splitski duo nedavno je izdao novu pjesmu 'Pa šta ja znan'. Publika koja prati rad splitskog dvojca već je upoznata sa šaljivom uzrečicom 'pa šta ja znan', koju Matko koristi kroz svoja TikTok, Facebook i Instagram videa.

Stihove dijela novoobjavljene pjesme, koja će, sudeći po reakciji publike biti pravi hit potpisuje sam Matko Sinovčić. Drugi dio, odnosno sam refren stihovi su pjesme 'Ništa više ja ne krijem' s prvog albuma 'Tuđe zlato' (2003. godina) potpisuje Nenad Ninčević. Za aranžman je zaslužan Leo Škaro.

- Nekoliko prijatelja me upitalo kako bi izgledala pjesma sa stihovima 'pa šta ja znan', a ja bi odgovorio 'pa šta ja znan'. Igrom slučaja, u stihove nove pjesme uklopio se naš stari refren pjesme 'Ništa više ja ne krijem' - dodaje Matko.

U spotu, koji je snimljen u Lude babe na novoj karting stazi, nalaze se potpuno četiri ista Branimira.