Moćna svjetska produkcija na trogirskom Moondance festivalu

Moondance festival za kojim vlada ogroman interes publike pustio je u prodaju jednodnevne ulaznice kao i najavio dolazak moćne svjetske produkcije. Održava se na jednoj od najljepših lokacija na Jadranu, 16. i 17. kolovoza u srednjovjekovnoj trogirskoj kuli Kamerlengo, te na stadionu Batarija, a ugostit će eminentna imena electro, techno i house scene iz zemlje i inozemstva.

Organizator je danas objavio da posjetitelje čeka raskošna produkcija "Adamson" i to višestruko nagrađivani spektakularni laser show, te jedan od najboljih razglasa na svijetu koji se mogao čuti i na Carl Cox flooru tijekom Ultra Europe festivala u Splitu.

Moondance festival želi od Trogira napraviti party destinaciju, te za festival od samog početka vlada ogroman interes. Kako je velika potražnja za ulaznicama u prodaju su od danas puštene i jednodnevne karte po cijeni od 120 kn. Ulaznice se mogu kupiti u svim poslovnicama Tisak Media centra, CD Shopovima Dallas Records i Dancing Bear, Ticketshop.hr i Entrio.hr sustava. U Kaštelima Lily Tours, te u Trogiru Atlas, TZ Trogir i u kuli Kamerlengo. Cijena festivalskih (dvodnevnih) ulaznica je 199 kn, dok sve detalje o online kupnji možete potražiti na www.moondancefestival.eu

Moondance festival 2014: Agoria, Anthony Rother LIVE, Nina Kraviz, Alan Fitzpatrick, Ben Sims, Butch, DJ Rush, Silicone Soul, Billy Nast, Vince Watson LIVE, Jamie Anderson, Funk D`Void, Forest People, Dejan Miličević, Speedy

Imamo nekoliko ulaznica za naše čitatelje, a sve što trebate napravite je svoje podatke poslati na mail karte@split.com.hr s naznakom Moondance. Dobitnici će biti obavješteni 15.08.