Mudri Brk Festival 29. i 30. srpnja u Jelsi

Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru.
 
U petoj godini bavljenja diskografijom putem mikro labela Mudri Brk kojeg čine bračni par bez vremena i bezvremensko malo čudo, odlučili smo se na organizaciju glazbenog festivala Mudri Brk.
 
KAD I GDJE?
Mudri Brk Festival će se održati za vikend 29. i 30. srpnja 2022. godine u Ljetnom kinu u Jelsi na najsunčanijem hrvatskom otoku Hvaru. Ideja je predstaviti neke bendove koji su na Mudri Brk labelu te bendove koje volimo i cijenimo, a riječ je uglavnom o mlađim bendovima koji njeguju indie, alternativni, rock i pop izričaj.
Ideja festivala je da bendovima i publici bude lijepo, da nema pretencioznosti i žurbe, da se ljudi naslušaju dobre muzike, odmore, okupaju i čuju nešto novo.
 
DOBRO I?
Osim večernjih koncerata pripremamo još masu sadržaja, ali ćemo ih, kao i line up, otkrivati u šestom i sedmom mjesecu. Bit će dnevnog i post koncertnog veselja.
Masu dobre muzike, masu mora, sunca i mirisa kreme za sunčanje, mamurluka i masu zabave očekuje sve koji nam dođu prvu godinu.
 
PARICA?
Cijena karata je 50 kn za jedan dan, 70 kn za dva dana.
Karte će biti u prodaji isključivo na ulazu u Ljetno kino. Ako je nekome baš napeto, može napraviti rezervaciju na mudri.brk@gmail.com s naslovom maila "AJ ME ZAPIŠI", imenom i prezimenom osobe i brojem karata.
 
KAKO DOĆI?
IZ SPLITA
Na otok Hvar moguće je doći na tri načina Jadrolinijom.
1. Split - Stari Grad - trajekt (između dva i dva i po sata + auto/bus 15/30 min)
2. Split - Bol - Jelsa katamaran (sat i po)
3. Split - Hvar - katamaran (sat vremena + auto/bus pola sata)
IZ OSTALIH PRIOBALNIH I OBALNIH MJESTA
1. Drvenik - Sućuraj trajekt (35 min + sat vremena autom)
2. S Lastova i Visa katamaranima
3. postoje i izletničke linije iz Makarske, Bola...
 
TKO TO RADI?
Organizatori su Mudri Brk i Udruga za promicanje kulture "Jelsa", a pokrovitelji TZ Jelsa i Općina Jelsa.