Napeti triler "Nestala" stigao u Cineplexx

Temeljen na istoimenom bestselleru Gillian Flynn, od redatelja Davida Finchera, dolazi nam triler Nestala. U napetoj priči o supruzi koja se ne pojavi na proslavi 5. godišnjice braka u glavnim ćemo ulogama gledati Bena Afflecka i Rosamund Pike. Oni glume naizgled savršen bračni par, Nicka i Amy, koji mirno živi u provinciji nakon preseljenja iz New Yorka.

Omiljeni članovi malene zajednice postat će nacionalna vijest broj 1 kada potraga za nestalom Amy pokaže da je Nick glavni osumnjičenik, a njezin dnevnik otkrije potpuno drugačiju stranu njihovog besprijekornog braka.

Iza nježnog naslova Annabelle krije se užas koji se može dogoditi svakom od nas: jednoga dana, bez najave, u okruženju u kojem se osjećamo potpuno sigurno. Nakon horor hita Prizivanja (The Conjuring), snimljenog prema istinitoj stravičnoj priči obitelji Perron koju su zle sile terorizirale cijelo desetljeće te zapisima najpoznatijih svjetskih demonologa Eda i Lorraine Warren koji su sudjelovali u cijeloj njihovoj borbi za preživljavanje, ove jeseni u kina dolazi film Annabelle koji će odgovoriti na pitanje što je prethodilo nemilim događajima prikazanim gledateljima 2013. godine.

Boljšoj Balet se vraća u Cineplexx City Center one Split s 4 satelitska prijenosa uživo iz Moskve! Splitska publika će i ove godine moći uživati u vrhunskim izvedbama prvaka, solista i baletne trupe Akademskog državnog teatra Boljšoj.

Najveća baletna kompanija na svijetu nudi spektakularnu novu sezonu 2014-2015 na velikim ekranima koja uključujuje izravni prijenos klasika Orašara i Labuđeg jezera te dvije nove produkcije, također u izravnom prijenosu, Legenda o ljubavi i Ivan Grozni.

Posjetite web www.cineplexx.hr ili facebook stranicu www.facebook.com/cineplexxhr, pogledajte koji su filmovi najgledaniji, pročitajte komentare, ostavite preporuku i rezervirajte ulaznicu!

Vidimo se Cineplexxu City Center one Split!