Novi spektakl braće Nolan stigao u Cineplexx

Braća Nolan, autorski tim koji stoji iza megauspješnog serijala Vitez tame predstavljaju novi akcijski spektakl Interstellar s ovogodišnjim dobitnikom Oscara i Zlatnog globusa Matthewom McConaugheyem u glavnoj ulozi!

Kada dođe kraj našem životu na Zemlji, tim istraživača krenut će u najvažniju misiju u povijesti čovječanstva: na put izvan granica naše galaksije kako bi otkrili postoji li budućnost za ljude među zvijezdama. Uz McConaugheya u filmu glume i dobitnica Oscara Anne Hathaway, nominirana za Oscara Jessica Chastain, dobitnica Oscara Ellen Burstyn te dobitnik Oscara Michael Caine.

Novi kino tjedan u Cineplexxu City Center one donosi nam i romantično osvježenje u filmu Na kraju duge. Rosie i Alex najbolji su prijatelji od malih nogu. Kada njihovu bliskost upotpune brojni izlasci i propali spojevi, Alex odlazi na studij u Ameriku. Rosie je bez njega izgubljena pa ubrzo odlučuje preseliti se k njemu u Boston, no tada primi vijest koja će joj zauvijek promijeniti život i zadržati je kod kuće u Irskoj. Usprkos godinama koje prolaze i udaljenosti, oni i dalje ostaju povezani, dok se Rosie pita bi li trebali biti nešto više od prijatelja...

A najiščekivaniji film među nešto mlađom publikom također je stigao na velika platna! Koko 3: Ljubav ili smrt, novi je nastavak priče o Koku, koji je ovoga puta ušao u pubertet u kojem ga osim nogometa počinju zanimati i cure, a zbog jedne postaje upravo zaljubljen do ušiju.

 

U subotu 8.11. ne propustite Family Day na kojem vas uz odlične filmove (Pčelica Maja, Robi: Uzbuna na Orlovu vrhu i Koko 3: Ljubav ili smrt) i zabavu, čeka super cijena ulaznice od 20kn.


Cjelokupni kino program potražite na www.cineplexx.hr ili facebook stranici.
 

Vidimo se u Cineplexxu City Center one!