Ohladite se uz nove kino hitove u Cineplexxu

Obiteljski kaos, Poštar Pat i Walking On Sunshine najavljuju novi kino tjedan u Cineplexxu.

Adam Sandler i Drew Barrymore, po treći put su udružili snage nakon uspješnica "50 prvih poljubaca" i "Luda vjenčanja" u ludo zabavnoj komediji Obiteljski kaos. Ukratko, nakon katastrofalnog prvog spoja, samohrani roditelji Lauren (Barrymore) i Jim (Sandler) složit će se samo oko jedne stvari: nikad se više ne žele vidjeti. No kad se oboje slučajno prijave za zabavni obiteljski odmor s djecom, naći će se prisiljenima tjedan dana dijeliti apartman u luksuznom afričkom safari odmorištu.

Poštar Pat poslastica je za najmlađe. Skromni i omiljeni poštar Pat živi mirno i sretno sve dok Edwin Carbunkle, službenik opsjednut učinkovitošću, ne osmisli plan za preuzimanje poslovanja specijalnih dostava i uvođenje robota. Pat je želio suprugu odvesti na pravi medeni mjesec u Italiju, a nakon što je na televiziji vidio natjecanje za talente, odluči osvojiti nagradu koja, uz ostalo, uključuje i putovanje u Italiju. Pjeva sjajno i ulazi u finale u kojem će mu, u Londonu, suparnik biti Josh. No, putem, pada u zamku koju je osmislio Carbunkle. Pat se nađe pod svjetlima reflektora i u situaciji da ostane bez svega do čega mu je u životu najviše stalo - obitelji, prijatelja i posla. Sinkronizirano!

Neodoljiva romantična komedija Walking On Sunshine, ovoljetni je mjuzikl hit začinjen glazbenim uspješnicama 80-tih poput Girls just wanna have fun, Don’t you wan’t me baby, Holiday i, naravno, Walking on Sunshine! Radnja se odvija u idiličnom obalnom mjestu južne Italije u kojem su u tijeku pripreme za vjenčanje Engleskinje Maddie i naočitog Talijana Rafa, para koji je odlučio stati pred oltar nakon petotjedne veze. Kad u Italiju stigne Taylor, mladenkina sestra, i vidi Rafa, shvatit će da se radi o njezinoj staroj ljetnoj ljubav i, u stvari, ljubavi njezinog života koju nikada nije zaboravila niti preboljela...

Ne propustite i provjeriti zašto Na rubu budućnosti, Kako izdresirati zmaja 2 i Transformersi privlače veliku publiku!
Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr


Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!