Posljednji Monty Python Live uživo u Cineplexxu

Od kada je prošle godine potvrđeno, posljednje okupljanje Pajtonovaca, kojim će se oprostiti od brojnih fanova, prometnulo se u jedan od najiščekivanijih live događaja godine. Monty Python Live (mostly), iz Londonske O2 arene, 20. srpnja od 20:00h izravno se prikazuje i u Cineplexxu City Center one Split.

Iako su već ušli u sedamdesete (zajedno imaju 361 godinu), John Cleese, Terry Gilliam, Eric Idle, Terry Jones i Michael Palin i danas su jednako aktualni kao na samom početku krajem 60-ih. Originalnu postavu činio je i prerano preminuli Graham Chapman nakon čije smrti 1989. Pajtonovci nisu bili skloni zajedničkim projektima. Posljednji put su se u javnosti zajedno pojavili na premijeri mjuzikla “Spamalot” koji je napisao Eric Idle.

Ulaznice za povijesnu projekciju posljednjeg showa Pajtonovaca su u prodaji i mogu se rezervirati na www.cineplexx.hr.


Iz programa novog kino tjedna svakako treba izdvojiti horor triler „Izbavi nas od zla“. Policajac iz New Yorka, Ralph Sarchie (Eric Bana), boreći se s osobnim problemima, započinje istraživati seriju degutantnih i neobjašnjivih zločina. Uskoro udružuje snage s nekonvencionalnim svećenikom (Edgar Ramirez) - koji zna dosta o ritualima egzorcizma – kako bi se zajedničkim snagama borili protiv zastrašujućih demonskih pojava koje teroriziraju njihov grad. Film je inspiriran knjigom u kojoj su opisani stvarni slučajevi detektiva Sarchieja na kojima je radio tijekom svoje karijere.


Ne propustite ni animirani hit „Poštar Pat“ te urnebesnu komediju „Obiteljski kaos“ s Adamom Sandlerom i Drew Barrymore.
Cjeloviti kino program i rezervacije ulaznica na www.cineplexx.hr

Vidimo se u Cineplexxu City Center one Split!