Tony Cetinski spreman za spektakl u Spaladium Areni!

Zakoračili smo u još jedan veliki tjedan za nenadmašnog glazbenog velemajstora koji vrhunskom koncertnom turnejom obilježava 25 godina prebogate karijere. Tony Cetinski ovoga petka 29.04. nastupa u odličnom ambijentu Spaladium Arene, a dan kasnije 30.04. u Malom Lošinju.

Nepresušna energija, emocije, humor i karizma kojima doslovno zavodi publiku, najbolja su pozivnica za Tonyjeve koncerte koji su ujedno i vrhunski audio-vizualni doživljaj. Hitovi koji se pjevaju u jednom dahu, i Tonyjev prepoznatljivi vokal, ponovno će vas oduševiti ovoga petka u Splitu.

A svim obožavateljima na dosadašnjim postajama koncertne turneje Tony se nedavno zahvalio na sebi svojstven način. Spot za aktualni hit 'Od trnja do zvijezda', Tony je napravio iz kadrova snimljenih na nastupima u zagrebačkoj i beogradskoj Areni, te dvorani Gradski vrt u Osijeku.

A upravo će Split, poznat po svom južnjačkom temperametu, na najbolji mogući način zaokružiti  aktualnu koncertnu priču i dodati kako se kaže'šlag na kraju', Tonyjeve proslave 25 godina glazbenog rada. Kao i na prethodnim stanicama koncertne turneje, pred splitskom publikom u Spaladium Areni nastupiti će i izvanredna petorka Pravila Igre.  

Nakon Splita, Tony nastavlja bez odmora u radnom tempu. Već dan kasnije, u subotu 30.04. priprema novi koncertni spektakl. Mjesto i vrijeme radnje su Mali Lošinj, središnji Trg!

Ulaznice za koncert u Spaladium areni 29.04. brzo nestaju, stoga se požurite i putem sustava Eventim, osigurajte na vrijeme svoj primjerak.

Foto: Dario Lepoglavec