U subotu Quasi STand up i LolliPOP zatvaraju sezonu Quasimoda!


Za zadnju večer u ovoj sezoni,  u subotu 14.5., stiže nova  doza stand upa uz izvrsne komičare, Marinu Orsag i Aleksandra Perišića i R&B, Pop i Disco party - LolliPOP!

Marina i Aleksandar izvest će show simboličnog naziva “KAJ BRE” koji je spoj njihovih najboljih "fora" karijere sa naglaskom na one vezane uz hrvatsko-srpske odnose. I Marina i Aleksandar su bili u pionirima i samim tim su odrasli u bivšoj Jugoslaviji, pa doživjeli i raspad iste, te stvaranje nove države. Kako se na njih to odrazilo i kako doživljavaju odnose između te dvije države dvadeset godina kasnije možete čuti u ovom showu. Osim što su bili u pionirima, Marina i Aleksandar pioniri su i svojih scena, odnosno prva komičarka i komičar Hrvatske i Srbije. 
Dobrodošli su svi koji se žele nasmijati, opustiti i ugodno zabaviti!

Ulaznica: 20 kn

Pretprodaja u klubu u subotu sat vremena prije početka showa, od 20h.

Nakon STand upa nastavljamo s DJ večeri, zabavljamo se na našem R&B, Pop i Disco partyu koji se krije pod imenom LolliPOP! Pripremamo nezaboravnu noć uz najvruće glazbene numere sa vrhova top ljestvica novog tisućljeća.
O komičarima:

MARINA ORSAG, najiskusnija stand up komičarka na Balkanu, osnivačica i voditeljica zagrebačkos stans up kluba Studija Smijeha, u svojoj jedanaest godišnjoj karijeri za sobom ima oko 2000 odrađenih nastupa u kojima je razveseljavala i publiku i sebe samu. Cinizmom, ironijom i pojednostavljivanjem činjenica dovodi publiku do ekstaze smijeha. U 2016. osvojila je titulu jedne od 10 najsmješnijih stand-up komičarki na svijetu. Ima metar i želju da naraste. Rođena je par dana nakon nove godine. U horoskopu Jarac, u podznaku ovan. Dupli rogovi joj ne daju mira. Nikad ne može bit na mjestu, stalno su joj crvi u guzici, tako da joj je guza vidjela puta.
 
ALEKSANDAR PERIŠIĆ se počeo baviti Stan up komedijom prije 6 godina. Oni koji ga znaju slažu se da je Aleksandar nekada bio normalan dečko. Sada je stand up komičar. Stand up mu je omogućio da proširi krug ljudi koji ga ne podnose, kao i nebrojene prilike da shvati da ovaj posao nije za njega. Na njegove nastupe nije preporučljivo dovoditi maloljetne osobe, srčane bolesnike, osobe koje su preživjele neku stresnu situaciju, menageere, novinare, pilote, metaloprerđivače, ribare, poznata lica, usamljenike, šaptače psima, ljekarnike, vilenjake, zanatlije, vidovnjake, frizere, …
 
Za naše čitatelje osigurali smo besplatne ulaznice, a sve što morate napraviti je poslati vaše podatke na karte@split.com.hr s naznakom stand up. Dobitnike ćemo obavijestiti mailom u petak.