Lighthouse Disco na Gatu Sv. Nikole

U subotu, 03. svibnja s početkom u 21 sat na Gatu Sv. Nikole (na Rivi pokraj Lučke kapetanije) započinje Old School disco party kao završetak službenog dijela, a početak revijalnog dijela regate.

'Novi Terraneo' sramežljivo otkrio prve adute

Prvo SuperUho će otvoriti Black Lips, bend koji je nastupio na Žednom uhu prije 7 godina. Drugi dan je rezerviran za Šibenčane Diskodelije, a festival treći dan zaključuju domaći ABOP.

InRoots predstavljaju svoj prvi EP

U subotu ćete u The Legends Baru na Bačvicama za 20 kn umjesto ulaznica kupiti EP "Na putu" i čuti kako uživo zvuči bend koji konkurira za nastup na nadolazećem In Musicu

Tko se krije iza plakata unutar jezgre?

Uklanjanjem bespravno postavljenih panoa su pokušali privući pažnju odgovornih...

Evo gdje se Svjetski dan knjige obilježava u Splitu

U Noći knjige neće manjkati ni prodajnih akcija i popusta, koji će se moći ostvariti u brojnim knjižarama i antikvarijatima širom Hrvatske.

Marijan Ban i Neno Belan na Rivi za Sv. Duju

Manu Chao ili Zaz? Ipak ništa od nastupa inozemnih zvijezda na ovogodišnjoj Sudamji, vraćamo se provjerenoj formuli...

Online 'revolucija': Jadrolinija zakoračila u 21. stoljeće

U ovoj fazi je on-line prodaja omogućena samo za katamaranske linije, ali niti njih ne pokriva sve i karte se mogu kupiti samo 24 sata unaprijed za svaku od linija.

Počinje tjedan Festivala znanosti

Valovi su tema ovogodišnjeg Festivala znanosti koji u Splitu otvara svoja "vrata" u ponedjeljak (7.4.) u 10 sati u Galeriji umjetnina.

Zelena mreža: Kupujte proizvode malih proizvođača

Kako biste im pomogli podržati ovu inicijativu, pozivaju da kupite artikle po akcijskim cijenama...

Punčke uoči O'Hare: Najveća želja nam je živjeti od glazbe

Prije pola godine smo svirale u Kocki i taj koncert bi sigurno svrstale u naših top 10 koncerata. Očekivale smo malo, a zauzvrat smo dobile prepunu dvoranu, predivnu atmosferu i divnu publiku.

Splitski bluzeri InRoots spajaju nespojivo

Roots je standardni blues, ali kod nas su svi instrumenti pojačani, moderni, kao kod The Black Keys ili The White Stripes", kaže Vice koji u InRoots svira vrlo neobičan instrument: cigar box.

Kiše će pokvarit pokladni utorak: Evo di nećete pokisnit!

Kiša i dalje ne staje, a kako bude padala noć biti će sve jača, no ne dajte da vam pokvari planove za maškare kao što je bio slučaj prošle godine.

Vratio se Walter... na jednu večer u Spaladium!

Prije mjesec dana je Dubioza Kolektiv na lokalnom radiju pjevala „Kad Dubioza svira u Spaladium Areni...“ najavljujući kako će izgledati njihov koncert s Brkovima i S.A.R.S.-om, ali ništa nas nije moglo pripremiti za šou koji je uzdrmao temelje Spaladiuma.

Tata Terranea pokreće novi festival u Šibeniku

Veliki glazbeni događaj smjestiti će se na plaži Banj, u Dolcu i na tvrđavi Svetog Mihovila, a organizatori očekuju oko dvije tisuće posjetitelja dnevno.

Sramota: Katedralu Sv. Duje zimi je gotovo nemoguće obići!

Baldasara su usta puna turizma, no očito je da nismo spremni ponudom konkurirati gradovima i državama koji se bave ozbiljnim ovom gospodarskom granom.