Ručak ili večera s pet zvijezdica za samo 100 kuna!

"Tjedan restorana" je sada već tradicionalna promotivna akcija sa svrhom promidžbe gastronomske scene u Hrvata s vrlo jednostavnim konceptom. Gostima se tijekom 10 dana u ponajboljim restoranima nudi meni u tri slijeda za samo 100 kuna (i ponegdje čašom vina).

Koncept ove akcije napravljen je po uzoru na svjetske metropole, no za razliku od Zagreba u kojem sudjeluju i najskuplji restorani, splitskim ugostiteljima ova akcija očito nije zanimljiva. Šteta, jer ovo je mogao biti dobar način za privući kod sebe sve one domaće goste koje su svojim povišenjima cijena rastjerali tijekom ljetne sezone.

U "Tjednu restorana" sudjeluje tako tek novoobnovljeni hotel "Park" (kojeg sada krasi pet zvijezdica) u svom restoranu "Split fine dining since 1921.", te "Oyster & sushi bar Bota". Od ovog petka do iduće nedjelje 11. listopada možete tako za samo 100 kuna ručati ili večerati u tri slijeda, uz obaveznu rezervaciju. Evo što se nudi...

 

HOTEL 'PARK'

Predjela:
Krem juha od mrkve i đumbira s mandulatom od tikvica
Juha od divljači s domaćim knedlicama
Mozzarela s rajčicom i bosiljkom

Glavna jela:
Zapečeni filet orade s orzotom od vlasulje
Ramstek s krumpirom pečenim u pepelu i bijelim umakom 20 začina
Sejta steak s pireom od buće

Deserti:
Mojito torta s pistacio grenache
Sacher kocka
Kolač od tikvice

 
Rezervacije: 091/593 63 11

 

RESTORAN 'BOTA'

Menu A
Salata od kozica sa aceto balsamicom i parmezanom
Marinirana tuna na podlozi od rikule sa kuhanim krumpirom
Cheesecake u šumskom voću

Menu B
Juha od pečenih rajčica
Tjestenina u umaku od kadulje i pršuta
Kolač od datulja

Menu C
Carpacio od gofa i pršuta
Sushi plata - nigiri hot sake 1x, sahimi tuna Bota 2x, tiger roll 1x, dragon roll 1x
Botin bananko

Rezervacije: 021/488 648