Blagdanski vikend provedite u Cineplexxu

Idući tjedan najavljujemo Bilu noć, 24. travnja za avanturistički spektakl „Čudesni Spider-Man 2“ i Ladies Night u petak, 25. travnja za hit komediju „Osveta na visokim petama“!

Novi filmovi u kinu Cineplexx

Ovaj tjedan je poseban za sve ljubitelje animiranih hitova i neponovljivog Schwarzeneggera!

Novo u Cineplexxu: Superjunaci, komedija i akcijska avantura

Iako službena kino distribucija počinje tek sljedećeg četvrtka, već ove subote i nedjelje oni najmlađi mogu uživati u pretpremijernim projekcijama animiranog hita „Rio 2“!

Muppeti i kino hit "Različita" u Cineplexxu

Na radost onih najmlađih, ali i onih nešto starijih, Muppeti su se vratili!

"Need for Speed" konačno u Cineplexx kinu

Konačno možemo uživati u ekranizaciji jedne od najpopularnijih video igara koja se svojom popularnošću i zaradom može mjeriti s najvećim holivudskim blockbusterima.

Mamin dečkić, Non-Stop i Majstori u Cineplexxu

Od ovoga tjedna se u kinu Cineplexx City Center one započinju prikazivati tri nova filma: „Non-Stop“, „Mamin dečkić“ i „Majstori“.

U Cineplexx stigla "Ona" jedan od najoriginalnijih filmova godine

Film "Ona" osvojio je nagradu Zlatni globus za najbolji scenarij, a dobio je čak 5 nominacija za prestižnu nagradu Oscar uključujući i onu za najbolji film godine.

Akcijska komedija Odred za baštinu u Cineplexxu

Od danas se započinju prikazivati čak četiri nova filma, a kino Cineplexx je za svoje posjetitelje pripremilo čak tri različite akcije – „Men's Night“, „Bilu noć“ i „Family Day“! No, krenimo redom...

Zaljubljeni, osvojite godišnje ulaznice za Cineplexx!

Osim ljubavnih filmova, golupčići će se između 14. i 16. veljače moći slikati u predvorju kina uz mogućnost osvajanja godišnje kinoulaznice za Cineplexx!

Cineplexx: Akcija, horor, animirani hit i Gangster

Zaljubljeni i svi oni koji se tako osjećaju sljedećeg vikenda samo u kinu Cineplexx City Center one moći će uživati u najnovijim premijernim ljubavnim filmovima koji će se započeti prikazivati.

Glavni favoriti za Oscara u Cineplexxu

U Cineplexxu nas ovoga tjedna također očekuje i pravi akcijski spektakl smješten u distopijsku sadašnjost gdje opaki i divlji demoni vode bitku za ultimativnu prevlast. Riječ je o hitu „Ja, Frankenstein“.

Film godine stigao u Cineplexx

Riječ je, naravno, o kriminalističkoj komediji „Američki varalice“ dobitniku 3 nagrade Zlatni globus uključujući one za najbolji film te dobitniku 10 nominacija za prestižnu nagradu Oscar!

Američke varalice pretpremijerno u Cineplexxu

U razdoblju od 17. do 19. siječnja (petak, subota, nedjelja) pretpremijerno se započinje prikazivati hit „Američki varalice“ redatelja Davida O. Russella koji je prije par dana osvojio čak tri nagrade Zlatni globus...

Slovenski hit "Čefuri raus" ekskluzivno u Cineplexxu

Obožavatelji kontroverznog redatelja Larsa Von Triera sigurno neće propustiti njegovo novo ostvarenje, koje nije prošlo nezamijećeno u filmskom svijetu, Nimfomanka 1. Dio.

Tajni život Waltera Mittyja pretpremijerno u Cineplexxu

U jeku žestoke konkurencije koja vlada između dva vodeća filma u zadnjem vikendu, Hobit: Smaugova pustoš i Vuk s Wall Streeta, Hobit još uvijek drži vodeću poziciju na domaćem, kao i stranom tržištu treći tjedan za redom.