Ultra Beach party ovog ljeta na plaži Zlatni rat

Ultra Beach party s Hvara seli na Brač, na plažu Zlatni rat! Iako još nema službene potvrde ove informacije, da je dogovor organizatora i lokalne zajednice sasvim blizu potvrđeno nam je iz dva izvora. I u samoj Turističkoj zajednici Bola neslužbeno smo saznali kako su pregovori u tijeku, no kazali su nam kako je neozbiljno s informacijom izlaziti u javnost dok sve ne bude potpisano i potvrđeno.

Pošto je plaža Zlatni rat površinom ipak znatno veća od bazenskog kompleksa hotela Amfora gdje je party održan prošle godine, Ultra Beach bi mogao i izgubiti prefiks VIP, pa i cjenovno biti pristupačniji (prošle godine limitirani broj ulaznica rasprodao se usprkos cijeni od 100 eura). Ne treba sumnjati ni u to da će se naći onih koji će kritizirati zatvaranje ove plaže na jedan dan u samom srcu sezone, no reklama koju će dobiti Bol nemjerljiva je.

Podsjetimo, Ultra Beach će se održati 15. srpnja, dakle s danom pauze nakon tri dana festivala Ultra Europe na Poljudu, što je novost u odnosu na prošlu godinu kada je svita od 5000 parijanera istog jutra iz Splita morala ploviti na Hvar.

Organizatori su prilikom biranja lokacije za ovaj ekskluzivan party posjetili i otok Vis, gdje ih je zanimala Komiža i otočić Biševo. No za službenu potvrdu lokacije morat ćemo pričekati još kratko vrijeme, jer je objava najavljena za veljaču.