Na Snu sustipanske noći stvoren fini balans prostora i glazbe

Večeras nas još čeka Rundek Cargo Trio, za slučaj da ne uhvatite na vrijeme svoju dekicu ili jastuk koji su pripremili organizatori, ponesite svoje za onaj savršen osjećaj piknika uz dozu rock'n'rolla.

Hrvatski Glastonbury raste i dalje!

Pljuskovi koji su pratili festival sva tri dana nisu nimalo umanjili doživljaj, opremljeni čizmama i kabanicama, mnogi posjetitelji su se dobrovoljno bacali u blato što je stvorilo pravu atmosferu...

Perforacije u Domu mladih

Perforacije, festival izvedbenih umjetnosti, se vraća u Split!

Levonda Kids predstavnici SD županije na Imagine festivalu

Levonda Kids predstavnici SD županije na nacionalnom Imagine festivalu.

Niknulo Judino drvo u Kopilici

Bez pompoznih najava i, onako, "ispod radara", prošli tjedan je otvoren još jedan noćni klub u Splitu. "Judino drvo" se nalazi u, za noviji Split, sasvim neobičnom ambijent, bivšem skladištu Hrvatske željeznice na Kopilici.

Lighthouse Disco na Gatu Sv. Nikole

U subotu, 03. svibnja s početkom u 21 sat na Gatu Sv. Nikole (na Rivi pokraj Lučke kapetanije) započinje Old School disco party kao završetak službenog dijela, a početak revijalnog dijela regate.

'Novi Terraneo' sramežljivo otkrio prve adute

Prvo SuperUho će otvoriti Black Lips, bend koji je nastupio na Žednom uhu prije 7 godina. Drugi dan je rezerviran za Šibenčane Diskodelije, a festival treći dan zaključuju domaći ABOP.

InRoots predstavljaju svoj prvi EP

U subotu ćete u The Legends Baru na Bačvicama za 20 kn umjesto ulaznica kupiti EP "Na putu" i čuti kako uživo zvuči bend koji konkurira za nastup na nadolazećem In Musicu

Tko se krije iza plakata unutar jezgre?

Uklanjanjem bespravno postavljenih panoa su pokušali privući pažnju odgovornih...

Evo gdje se Svjetski dan knjige obilježava u Splitu

U Noći knjige neće manjkati ni prodajnih akcija i popusta, koji će se moći ostvariti u brojnim knjižarama i antikvarijatima širom Hrvatske.

Marijan Ban i Neno Belan na Rivi za Sv. Duju

Manu Chao ili Zaz? Ipak ništa od nastupa inozemnih zvijezda na ovogodišnjoj Sudamji, vraćamo se provjerenoj formuli...

Online 'revolucija': Jadrolinija zakoračila u 21. stoljeće

U ovoj fazi je on-line prodaja omogućena samo za katamaranske linije, ali niti njih ne pokriva sve i karte se mogu kupiti samo 24 sata unaprijed za svaku od linija.

Počinje tjedan Festivala znanosti

Valovi su tema ovogodišnjeg Festivala znanosti koji u Splitu otvara svoja "vrata" u ponedjeljak (7.4.) u 10 sati u Galeriji umjetnina.

Zelena mreža: Kupujte proizvode malih proizvođača

Kako biste im pomogli podržati ovu inicijativu, pozivaju da kupite artikle po akcijskim cijenama...

Punčke uoči O'Hare: Najveća želja nam je živjeti od glazbe

Prije pola godine smo svirale u Kocki i taj koncert bi sigurno svrstale u naših top 10 koncerata. Očekivale smo malo, a zauzvrat smo dobile prepunu dvoranu, predivnu atmosferu i divnu publiku.