Osvoji besplatno fotografiranje vjenčanja

Studio Bonačić Vam za ovaj Božić poklanja besplatno fotografiranje vjenčanja.

Prva Bila noć u Cineplexxu

Ovoga tjedna ekskluzivno u kinu Cineplexx City Center u četvrtak, 5. prosinca Ladies Night s filmom „Pravi trenutak“,u četvrtak 12. prosinca sve posjetitelje očekuje uistinu prava poslastica – prva „Bila noć u kinu Cineplexx“

Zimska sezona u CLO baru

CLO Bar jedno je od najpopularnijih zimskih okupljališta u Splitu, još od 2011. godine, a za nadolazeće hladne dane ponovno je pripremio zanimljiv program.

Prosinac u Cineplexxu: Ladies night i Bila noć

Na programa će se naći domaći film „Visoka modna napetost“ redatelja Filipa Šovagovića, novi film genijalnog Woodyja Allena „Jasmine French“, urnebesna komedija „Dostavljač“ s Vinceom Vaughnom...

Teens Night u Cineplexx kinima

Cineplexx kina samo su za svoje posjetitelje pripremili najnoviji Teens Night i to uz vrhunski blockbuster - „Igre gladi: Plamen“!

U Cineplexxu novi filmovi ovoga tjedna

Narednog tjedna u Cineplexx kinima očekuje nas nekoliko vrhunskih filmskih ostvarenja za svačiji ukus! Bit će tu napetih trilera, humorističnih drama, akcije i komedije, a šlag na kraju stavit će vrhunski Teen Night!

Testosteronski provod u Cineplexx kinu

Sve one koji sa svojim prijateljima dođu u jedno od Cineplexx kina u četvrtak, 7. studenog i pogledaju film „Thor: Svijet tame 3D“ čeka avanturističko iznenađenje: povoljnija cijena kinoulaznice (35,00 kn), besplatno pivo i primjerak najnovijeg broja časopisa Men's Health!

Family day u Cineplexxu

Ove nedjelje kino Cineplexx City Center one u Splitu u suradnji s partnerima Dukatinom, DM-om i 24 sata organizira posebni obiteljski posjet kinima uz povoljnu cijenu kino ulaznice.