Tko se krije iza plakata unutar jezgre?

Uklanjanjem bespravno postavljenih panoa su pokušali privući pažnju odgovornih...

Evo gdje se Svjetski dan knjige obilježava u Splitu

U Noći knjige neće manjkati ni prodajnih akcija i popusta, koji će se moći ostvariti u brojnim knjižarama i antikvarijatima širom Hrvatske.

Marijan Ban i Neno Belan na Rivi za Sv. Duju

Manu Chao ili Zaz? Ipak ništa od nastupa inozemnih zvijezda na ovogodišnjoj Sudamji, vraćamo se provjerenoj formuli...

Online 'revolucija': Jadrolinija zakoračila u 21. stoljeće

U ovoj fazi je on-line prodaja omogućena samo za katamaranske linije, ali niti njih ne pokriva sve i karte se mogu kupiti samo 24 sata unaprijed za svaku od linija.

Počinje tjedan Festivala znanosti

Valovi su tema ovogodišnjeg Festivala znanosti koji u Splitu otvara svoja "vrata" u ponedjeljak (7.4.) u 10 sati u Galeriji umjetnina.

Zelena mreža: Kupujte proizvode malih proizvođača

Kako biste im pomogli podržati ovu inicijativu, pozivaju da kupite artikle po akcijskim cijenama...

Punčke uoči O'Hare: Najveća želja nam je živjeti od glazbe

Prije pola godine smo svirale u Kocki i taj koncert bi sigurno svrstale u naših top 10 koncerata. Očekivale smo malo, a zauzvrat smo dobile prepunu dvoranu, predivnu atmosferu i divnu publiku.

Splitski bluzeri InRoots spajaju nespojivo

Roots je standardni blues, ali kod nas su svi instrumenti pojačani, moderni, kao kod The Black Keys ili The White Stripes", kaže Vice koji u InRoots svira vrlo neobičan instrument: cigar box.

Kiše će pokvarit pokladni utorak: Evo di nećete pokisnit!

Kiša i dalje ne staje, a kako bude padala noć biti će sve jača, no ne dajte da vam pokvari planove za maškare kao što je bio slučaj prošle godine.

Vratio se Walter... na jednu večer u Spaladium!

Prije mjesec dana je Dubioza Kolektiv na lokalnom radiju pjevala „Kad Dubioza svira u Spaladium Areni...“ najavljujući kako će izgledati njihov koncert s Brkovima i S.A.R.S.-om, ali ništa nas nije moglo pripremiti za šou koji je uzdrmao temelje Spaladiuma.

Tata Terranea pokreće novi festival u Šibeniku

Veliki glazbeni događaj smjestiti će se na plaži Banj, u Dolcu i na tvrđavi Svetog Mihovila, a organizatori očekuju oko dvije tisuće posjetitelja dnevno.

Sramota: Katedralu Sv. Duje zimi je gotovo nemoguće obići!

Baldasara su usta puna turizma, no očito je da nismo spremni ponudom konkurirati gradovima i državama koji se bave ozbiljnim ovom gospodarskom granom.

Pripremite priče, uskoro počinje Pričigin

Ovogodišnji Pričigin će započeti u utorak 18. ožujka svečanim otvaranjem i dodjelom Posljednje PričeSTi u Amfiteatru Doma mladih (MKC) u 19 sati, a traje do subote 22. žujka kada će završiti u kavani Bellevueu.

Kreće peti ST-@rt, traže se nasljednici Lovely Quinces

Srijeda 7. veljače u O'Hari točno u 22 sata sviraju Distanca, Hit Hoffner, The Crook i Zoga, a tjedan iza Bruno Vujanović, In Roots, Repassage i The Borderlines.

Dubioza Kolektiv: Ušli ste u EU, ali živite isto kao i mi u Bosni

Čuo sam da se karte za Spaladium jako dobro prodaju u ovom trenutku, tako da su svi pokazatelji da bi trebao bit uspješan koncert. Naravno, nikad to ne znaš do dana koncerta...